1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co mi da kabel HDMI ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piotruczelli14, Kwiecień 7, 2011.

  1. piotruczelli14

    piotruczelli14 Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Mam xboxa na 40 calowym SONY a jak grałem w gta eflc to grafa była do bani jak gta sa na Play Station 2 .Czy ten kabel pomoże ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotruczelli14

    piotruczelli14 Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Podpinam się do tematu. Grałem kiedyś na takim TV(wyżej wymienionym tylko że Panasonic) w FIFA 09 i grafika do d.... . To przez to że miałem tylko kabel Component ?

    Pozdro
     
  6. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A miałeś podpiętą konsolę przez component czy jeden żółty chinch?
     
  7. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Zobacz czy nie masz przypadkiem ustawionego 480p w ustawieniach konsoli .
     
  8. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Nie pamiętam już - może pomóc, obraz był strasznie jasny
     
  9. Tacza

    Tacza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wysoką rozdzielczość
     
  10. arkadiusz_89

    arkadiusz_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2008
    Posty:
    489
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    podłączyłeś xboxa kablem z zestawu czyli kompozytem, ta? jeśli tak to się nie dziw... podłącz kablem HDMI lub component



    kabel component ma taki przełącznik pomiędzy pomiędzy SDTV a HDTV, może nie ustawiłeś i dlatego miałeś jakość do...
     
  11. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak HDMI zawsze poprawi jakość. W telewizorach Sony (w ustawieniach telewizora) trzeba przestawić żeby wyświetlał obraz w Full HD bo to dzieje się nie zawsze. Czasem potrafi i na HDMI pracować w trybie 480p a nie w 1080p mimo że sygnał wejściowy (ten z konsoli) jest właśnie w 1080p.
    A i niedopłata inwestować w HDMI więcej niż 20zł bo poza bajeranckim oplotem taki kabel za 200zł nie da lepszego obrazu niż kabel za 10zł kupiony w tesco..
     
  12. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    <Facepalm> HDMI=Najlepsza jakość, nie umiesz przestawić na 1080p ? czytaj instrukcję obsługi...
     
Wczytywanie...

Poleć forum