1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co mi pomoże... :(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuzi1987, Czerwiec 20, 2012.

  1. kuzi1987

    kuzi1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jakiś czas temu pojawił mi się RRoD (1,3,4) i niestety nie mam konsoli...
    Dowiedziałem się, że ludzie takie rzeczy naprawiają poprzez wymianę pasty termo na CPU i GPU...

    Czy mogę próbować czy nie warto...?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Smileyman

    Smileyman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak się rod pojawi raz to znaczy, że na 99% pojawi się za niedługą chwile ponownie.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zapewne 0020 wymiana pasty ty nic nie da.reball lub reflow na serwisie .ale to i tak kasa w bloto
     
  6. Smileyman

    Smileyman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlatego napisałem niech spróbuje z pastą. A nóż widelec o to chodzi? A jak nie pomoże to niech kupuje xpudło nowe albo używke dobrą.
     
  7. kuzi1987

    kuzi1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziękuję za informację, spróbuję z pastą IC Diamond 7 - taka mi została jeszcze po zeszłotygodniowym smarowaniu CPU laptopa.

    Dam znać czy się udało...
     
  8. mdgwp

    mdgwp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jasne, używana sporadycznie, a wyje.bany do cna lewy analog tylko o tym świadczy, że była odpalana ' okazyjnie, by się nie zastała '. Ja moją męczę już 2 rok grając często, a mam w lepszym stanie analogi. I to w każdym padzie...
     
  9. mdgwp

    mdgwp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sam zresztą napisał na końcu, że nie ma tak dużo czasu na granie jak kiedyś. Czyli on więcej mielił ode mnie ^^
     
  10. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów

    żadnej pasy - to daremne

    zostaje ci kupić jakiegoś jaspera na allegro masz tego duzo a tego złoma sprzedaj na części ewentualnie
     
  11. kuzi1987

    kuzi1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupiłem jaspera, który rzekomo jest w stanie idealnym za 350zł
    złoma z RRoDem 0220 pojutrze wystawiam na allegro :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum