1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co musi spełniać monitor, aby muc podłączyć xboxa360??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez robson4141, Sierpień 8, 2010.

  1. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    PYTANIE TAKIE JAK W TEMACIE >Co musi spełniać monitor, aby muc podłączyć xboxa360??
    I jak monitor niema wejścia HDMI to jakie kable trzeba kupic, aby podłączyć xboxa 360?? I czy ten kabel razem z xboxem pasuje do zwykłego wejscia w monitorze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ALMI

    ALMI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie musi spełniać prawie żadnych kryterii, najlepiej z wejściem HDMI bo jeżeli bedzie miał inne wejścia (DVI, VGA) to bedziesz musiał kupować specjalne kable.
     
  4. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
  5. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    Ja mam moinitor ASUS WV223 LCD 22'' przez VGA Oryginalny Microsoft dałem 70zł i obraz mam git :) nie można porównać do brata Sony Brava 40 i przez hdmi ale jest spoko
     
  6. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Na allegro pisze że "Obsługiwane rozdzielczości : D2<480i/480p> , D3<720i/720p> , D4<1080i/1080p>" jeśli ja mam w monitorze 1920 to nie będzie chodził dobrze?
     
  7. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    będzie bo masz 1920x1080 na takiej rozdzielczość będziesz śmigał aż miło :p
     
  8. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Dzięki wielkie jeszcze jedno pytanie jest to dobry kabel czy proponujecie jakieś lepsze kable ?
     
  9. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
  10. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Kup monitor koniecznie z wejściem dvi-d,co wy mu bredzicie ludzie,jak nie będzie miał hdmi to niech ma d-sub????Nie słuchaj ich kup z wejściem dvi-d i kup kabel Dvi-Hdmi,obraz będzie super.Kupuj tylko te dwa:Albo z wejściem hdmi,albo dvi-d, kabel dvi-d-hdmi jest 10x lepszy od vga,bo vga ma przesył analogowy,a dvi cyfrowy.
     
  11. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Ok zostane przy tamtym nie mam tyle sosu jeszcze tylko pokombinuje z głośnikami bo mam dosyć dobre
     
  12. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    skad wiesz ze ma takie wejście nie podał modelu monitora fakt jak ma wejście dvi to bierz DVI-HDMI a jesli masz tylko VGA to kabel najlepszy bedzie Microsoft oryginalny a jak nie znajdziesz to Big Ben.pozdro
     
  13. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tyle tylko,że możesz kupić najlepszy kabel vga,a on nie dorówna jakością taniemu dvi-hdmi.
     
  14. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
Wczytywanie...

Poleć forum