1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co muszę zrobić?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MrLazy, Maj 28, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Ściągnąłem Halo Reach i ma AP25. Tutaj dołożę screeny, bo kompletnie nie wiem co robić. Pomóżcie!
    http://www.iv.pl/images/19110863083862272954.jpg
    http://www.iv.pl/images/79709691545798691629.jpg
    http://www.iv.pl/images/66611461681491767694.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    screeny nie dzialaja i jak nie masz lt+ to ci nie zadziala i orginalny naped z konsoli ktory byl fabrycznie
     
  4. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Działają screeny. Mam LT+ v1.1. Co robić?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a naped orginalny nie zmieniany z jednej firmy na inna i inne gry z ap25 chodza?
     
  6. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Dopiero co mi XBOX 360 po przeróbce przyjdzie. Dysk był ten LiteON, bo kabelki były żółte jak patrzyłem. Wiem, że ma LT+ v1.1 i skąd wziąć patcha do Halo Reach, bo w poradniku są tylko do AC:B, NFS HP i Fable 3.
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    na forum chyba byly do wszystkich gier lub gdzies na necie albo sciagnac wersje gotowa juz pozdr
     
  8. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Brawo kolego. Poszukuję właśnie tego pliku, więc zamiast nabijać posty to podałbyś link, a nie bezsensowne odpowiedzi piszesz. To to ja wiem, że gdzieś jest. BRAWO.
     
  9. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obraz zwalony sciagnij inny
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zly dzial. Przenosze.
     
  12. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Sam jesteś zwalony. Obraz jest dobry. Potrzebuję tylko tego pliku do patchowania Halo REACH!!!
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    czlowieku jak sie nie znasz to mnie nie denerwuj . napiselm poradnik o tym dla takich laikow jak ty.
    gra ma bledy crc, zostala zle grana - nie uruchomi sie lub bedzie zawieszac o ile w ogole zgrasz ja na dysk....
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum