1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co na tym laptaku? ;)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dogg, Grudzień 23, 2011.

  1. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam pytanie do obeznanych, ja na specyfice komputerów i wymaganiach się nie znam, więc proszę Was o pomoc.

    Mam laptopa HP ProBook 4520s WK369EA:
    HP ProBook 4520s WK369EA - cena od 2473 zł

    Otóż chcę na nim pograć w jakiegoś shootera i nie wiem jakie pójdą i na jakich ustawieniach. Wiem, wiem "Porównaj wymagania minimalne i specyfikację", ale chcę mieć 100% pewność, że pieniądze nie pójdą w błoto i gra nie będzie mi się cięła. Tak więc, proszę Was - napiszcie w skali PÓJDZIE (LOW/MEDIUM/HIGH), lub NIE PÓJDZIE do tych gier.

    Bad Company 2
    Call of Duty 4 MW1
    Call of Duty 6 MW2
    Black Ops

    Najbardziej zależy mi na Bad Company 2.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    według mnie całość na full detalach bo to są stare gry
     
  4. Emcio

    Emcio Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lębork
    Grafika: Intel Graphics Media Accelerator HD
    słaba zintegrowana grafika

    Większość osób patrzy na procesor, a nie patrzy na resztę.
    Tutaj dali i3 (nie jest zły) ale za to dali słabą grafikę Intela.
     
  5. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A Bad Company 2 chociaż na Low/Medium pójdzie?
     
  6. filmyredcywn

    filmyredcywn Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czytałeś 1. post? Ja już mam tego lapka 4520s, tylko pytam co na nim pójdzie.
     
  8. filmyredcywn

    filmyredcywn Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    No to jak już masz tego laptopa to co za problem samemu sprawdzić? Wnioskuję że chcesz kupić oryginał do multiplayera, ale przecież możesz zassać z torrentów kopie, sprawdzić jak działa i wtedy kupić... O ile procesor przy tej rozdziałce może być to nic nie wiem o grafice, zapewne nie jest najwyższych lotów.
     
  10. filmyredcywn

    filmyredcywn Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    "Ci co grają na oryginałach" heh:D

    // Na Xbox 360 "heh" MrDriager
     
  11. CDaddy

    CDaddy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Bez żartów... Z tą grafiką, to nic z w/w tytułów nie odpalisz- tak, prawdopodobnie nawet menu.
     
  12. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Z tego co widzę w tym filmiku, to nawet DiRT 2 chodzi w jakichś przyzwoitych detalach, więc BC2 nie odpali? Gram w Team Fortress 2 na High i jest okej.
     
  13. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    lepiej sobie sam zobacz ściągnij nikt ci w 100% nie powie jak to będzie chodzić
     
  14. Ridic_sv

    Ridic_sv Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Człowieku za 2699zł kupiłem HP Pavilion dv6 6030ew I5 + 500gb/7200rpm + 4g ram + radeon HD6770M 1g i jak dotąd nawet BF3 poszedł na high detalach + kilka ustawień na ultra bez spadku fps , grzania się itd. nawet na tv w fullHD bez przycinki na tych ustawieniach. dołóż i kup coś konkretnego parę stówek nie pójdzie na marne.
     
  15. filmyredcywn

    filmyredcywn Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale on już ma tego lapka.
     
  16. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    O CODy bym się zbytnio nie martwił, te gry mają niezbyt wygórowane wymagania, jednak nie licz też na full detale. Natomiast z Bad Company może być źle. Sprawdzałem parametry tej grafiki i niestety nie napawa optymizmem. Jeżeli nie chcesz wydawać kasy w błoto, to daruj sobie BC2.
     
  17. Dr.Analos

    Dr.Analos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    330
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28


    tyle w temacie .. liczę na plusa ;p
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  18. finer

    finer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    BC2 na medium, MW2 na medium, MW1 na high, black ops? hmm miedium ale w niektórych efektach byś musiał pokombinować. Oczywiście wszystko w rozdziałce 1024x758
     
  19. Emcio

    Emcio Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lębork
    Ja niedawno kupiłem Asusa K53JE
    2x2.0 Intel Celeron
    2GB Ram, już jest 4GB
    ATI RADEON 6740 z 0,5GB DDR3 pamięci własnej
    500GB dysk (ale to już mniej istotne)
    Zapłaciłem za Nowego w Sklepie 1499zł.
    BFBC2 nie leci na High, ale na Medium spokojnie ciągnie bez problemów.
    Nie testowałem na innych, bo po prostu ich nie mam.
     
  20. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
  21. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nic ci nie pójdzie za słaba karta graficzna
     

Poleć forum