1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

co nagrac ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez milosz0306, Lipiec 26, 2012.

  1. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    pobralem gre UFC 3 i jest tam plik iso i dvd ktory mam nagrac dvd czy iso ?

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Taptalk 2 !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  4. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ale On waży 14kb
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak przepuścisz obraz gry przez abgx to stworzy się plik .dvd i tak właśnie ma być. Wrzuć go do imgburn to zobaczysz jaki będzie rozmiar.
     
  6. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ale mam juz dvd ? Co mam przepuscic ?

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Taptalk 2 !
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    odpal img burn i wrzuć tam ten plik dvd i nagrywaj....

    lecz zanim to zrobisz przepuść plik iso przez program abgx zeby dokonał ewentualnej naprawy
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No to skoro wszystko jest to nagrywaj.
     
  9. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    .dvd automatycznie ma ustawienia do nagrywania warstwy i wyznacza sobie poprawny obraz .iso .
    Jak ustawisz na sztywno to przy zaznaczeniu iso i tak wrzuci przez .dvd.
    Poczytaj troche o ustawieniach imgburna.
     
  10. Eric.

    Eric. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    W imgburnie nagrywasz, i gdy masz wybor pliku zaznaczasz tylko ten .dvd, a nagra sie iso, .dvd jest po to zeby wiedzialo jakim layerbreakiem nagrywac. Jak patrze na ten temat zastanawia mnie na jaka plyte chce nagrac. Pewnie na zwykla dvd 4,7 gb ***.

    Zatapalkowane z Neo V
     
  11. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Verbatim - i własnie dlatego pytam bo nie chce jej z*****
     
Wczytywanie...

Poleć forum