1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co nowego z LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Edzio Erlic, Styczeń 8, 2011.

  1. Edzio Erlic

    Edzio Erlic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Dawno tu nie wchodziłem, a zauważyłem że jest jakiś nowy firmware LT+... i mam prośbę, czy mógłby ktoś objaśnić co i jak ?... Chodzi mi o to że chciałbym zaktualizować swój LT do LT+ czy będzie to zwykła aktualka, czy muszę zrobić coś jeszcze, wiem też że jest nowy dash, czy wgrywając go dostanę bana, albo coś w tym stylu... i czy zmieniło się coś w sposobie nagrywania gier ?
    Pozdrawiam Edzio :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    dzieki lt+ mozesz grac w ac:b nfs hp czy fable3,bez niego ban lub nie zagrasz w te gry,najpierw robisz na konsoli lt+,a potem wrzucasz nowy dash bo bez niego nie pograsz...
     
  4. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nowe niektóre gry teraz posiadają pewne zabezpieczenie o nazwie ap2.5 na LT oraz wymagają nowego dashborda z tym zabezpieczeniem nie pograsz oraz z starym dashem. LT+ omija je i możesz normalnie grać w nowe i stare gry.
     
  5. Edzio Erlic

    Edzio Erlic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy z grami które mają te AP.2.5 trzeba przed wypaleniem coś robić, jakieś patche, albo coś w tym stylu ?
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nalezy dodac iz nie musisz koniecznie robic upgrade do LT+, gdyz mozna ominac zabezpieczenia AP 2.5 (bez montowania LT+) a jak masz TUTAJ : http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/jak-zagrac-w-gry-z-ap-2-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum