1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co potrzebne na przerobke

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piszczala95, Listopad 6, 2012.

  1. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przejrzalem troche forum i sie pogubilem, jedni pisza ze slima w ogole nie da zrobic zeby mozna bylo grac live, inni mi pisali ze da rade jak jest przed 2011 sierpniem. To jak to naprawde jest ? co trzeba zeby przerobic slima ? a jak nie slima to jaka wersja bedzie najlepsza ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Slima na 100% przerobisz jeśli ma napęd LiteOn i data produkcji nie przekracza końca czerwca 2011. Lipiec i sierpień 2011 to loteria, a od września 2011 to nie ma co liczyć na przeróbkę.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Co potrzebne na przerobke

    Flash napędu, w slim ostatnie modele lipiec 2011. Mozna grac live, co potrzebne: wiedza, lutownica, rezystor, kabelek, dremel, frez, szklo powiększajace, ołówek lub cos do wyznaczenia na chipie linii, komputer pc z sata, najlepiej zewnetrzne zasilanie do napędu, nagrywarka liteon ihas 124b z lt max. Mozna zamontowac rgh brak live, gry wlaczaja sie z hdd.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W lipcu już były niestety 16D5S co mi się trafiało więc lipiec to też loteria. A i 3szt 16D4S miałem z sierpnia 2011 i w tym jeden na MXIC.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Co potrzebne na przerobke

    Jaki miałem 10 sztuk z d4s, wszystkie z 2011-08-29

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a na rgh tez potrzebny slim przed 2011 lipcem ?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Co potrzebne na przerobke

    Konsoa ma miec dash nie nowszy niz 2.0.14719.0

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  9. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zeby rgh moc zrobic ? a jak sie moge dowiedziec jaki dash ma konsola zanim ja kupie ?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Co potrzebne na przerobke

    Nie dowiesz sie, wiekszosc ma jeszcze starszy. A swieta zapewne trafia juz na półki nowe sprzety nie,modyfikowalne

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Opcja jest taka ze mieszkam w Szwecji i moge xboxa oddac po paru dniach jak nie bd zadowolony, ale jednak chcialbym grac online, wiec chyba bede musial uzywke kupic..
     
  12. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Więc jeśli online to tylko konsola z datą produkcji maks koniec czerwca 2011.
     
  13. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba ze kupie jakas inna wersje xboxa ktora bd dzialac online, jest to mozliwe ? a jak tak to jaka elite ?
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    z elite nie bedzie problemu
     
  15. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A co bedzie najlepsza wersja jak nie slim ? elite ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum