1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

co powinienem zrobic? jak to ogarnac

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez danio94ns, Październik 6, 2012.

  1. danio94ns

    danio94ns Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam. strasznie jestem juz w tym wszystkim zagubiony

    mam xboxa 360 slim. przerabiany byl jakos listopad 2011 (czyli chyba 2.0, tak? czy juz 3.0 tez moze byc?). nie ma w nim dysku. gry nagrywana zwykla nagrywarka sie nie odpalaja. odpala sie na pare sekund i wyskakuje blad ze sprawdzic plyte itp.
    pytanie teraz moje, czy moze ktos mi powiedziec co teraz powinienem zrobic?
    wyslac do przerobki na 3.0, czy moze ihasa kupic do nagrywania gier. a moze jedno i drugie najlepiej zrobic? a co z grami nie ktore lekko maja wiecej niz plyta tylko sporo jak bf3. jak sie cos takiego nagrywa no chyba nie nadpisuje sie wszystkiego na jednej plycie? (grubo ponad 10 gb) i czy bez dysku sie obejde?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Wygląda na to że masz LT 2.0, bo 3.0 jest z grudnia-stycznia o ile dobrze pamiętam.
    Polecam przerobić do LT 3.0 i dokupić iHasa do nagrywania gier.
     
  4. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    najpierw przerób na lt 3.0 jeżeli oczywiście nie masz najlepiej to sprawdziz jak nagrassz jakąs gre z xgd3
    jak nie masz dysku toihas Ci niepotrzebny bo wymagany jest tylko jeżeli chcesz instalwać gry na dysku własnie
    od siebie dodam że dysk sie przydaje ponieważ oszczedzasz naped ale według mnie najlepsza opcja byłoby dla Ciebie przerróbka RGH jeżelio nie grasz przez neta
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: co powinienem zrobic? jak to ogarnac

    Lt 3.0 + Ihas ( możesz też palić zwykła nagrywarką ,poczytaj sobie o tym) + abgx 1.0.6

    Ewentualnie naucz się nagrywać pod Lt 2.0
    Wszystko w dziale iso

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Info Wszystko jest w dziale ISO --> Artykuły.

     
Wczytywanie...

Poleć forum