1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co przywarca konsola po wybraniu opcji "ustawienia fabryczne" ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hheelloo, Sierpień 6, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taka opcja jast w karcie prywatnosc chyba , mam nieprzerobiona konsole i nie wiem czy po wybraniu tego nie usunie mi gier i prołili dlatego chce wiedziec co usunie ? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wszystko do momentu jakbyś kupił przed chwilą i włączył pierwszy raz, co do zawartości dysku nie jestem pewny co dokładnie ale raczej będzie pusty.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
  4. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakbym chcial zresetowac tylko ustwaienia ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic ci nie skasują z hdd. Tylko przywróci opcje rozdzielczość, itd. Bez opcji kontrola rodzicielska

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale bylo tez cos ze w zagladce system kombinacja klawiszy i usuwalo ustwaienia ale dziala to jeszcze i jak to zrobic ?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Działa musisz poszukać w google. Kodów jest sporo tylko jeden zadziała na twojej konsoli

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nowlasnie szukalem i prubowalem wielu , po czy mozna rozpoznac jaka jest kombinacja klawisy bez szukania ?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Telefon do microsoft, lub rgh

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  10. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Mam nadzieje ze wiesz ze te kombinacje wklepujesz w System > Ustawienia Systemu > Pamięć masowa > podświetlić dysk twardy/kartę pamięci(w tym miejscu to klikasz) i wtedy pyta tak czy nie?

    Jesli chodzi o RGH to jest dział JTAG/RGH tłustym drukiem:p

    Spróbuj tego np. LB, RB, X, LB, RB, X. ale jak pisałem w pamięć masowa
     
    1 osoba to lubi.
  12. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie w ustawienia - System/Ustawienia Konsoli/Dane Systemowwe ? Na wszystkich filmikach tak jest przeciez :/
     
  13. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Tak byle byś doszedł w pamięć masową:D
    Sprawdziłem przed chwilą u mnie
     
    1 osoba to lubi.
  14. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokładnie do tego strzałka w dół jak wpiszesz kod, spróbuj tego LT, RT, X ,Y,LB,RB,X,A jaj wpiszesz to dajesz w dół i pyta o zaakceptowanie.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
  15. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale do czysczenia ustwaien a nie do pamieci ? A soft to : 2.0.16203.0
     
  16. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak do czyszczenia ustawień, nie format dysku.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
  17. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    1 osoba to lubi.
  19. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A sposub na 48 h live gold dziala jeszcze czy nie bo za jakis dzien bede miec na 1 miesiac i nie wiem czy to ma sens ryzykowac :)
     
  20. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Mam dosyć:/
     
    1 osoba to lubi.
  21. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlaczego ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum