1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co robię źle?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patryk Cierak, Styczeń 10, 2012.

  1. Patryk Cierak

    Patryk Cierak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zwaliłem już 10 płyt, chce nagrać MW3

    1. Odpalam abgx, ustawiam według tych screenów:
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    2. Wszystko jest na zielono:

    http://imageshack.us/photo/my-images/715/13877933.jpg/]
    3. Minimalizuje abgx

    4. Włączam imgburn i wypalam obraz (tu jest chyba problem)
    Mam roczną nagrywarkę podłączoną przez USB do laptopa i niby nagrywa się 100% po czym wyskakuje jakiś błąd (ja wciskam kontynuuj) wysuwa się płytki potem wsuwa ponownie i znowu nagrywa. Dochodzi do 100% i wyskakuje, że zakończono powodzeniem a czasami mam błędne 3 sektory.

    Screen z innej nagrywanej gry:

    http://imageshack.us/photo/my-images/820/przechwytywanieuy.jpg/


    Co robię źle?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
    Co robisz źle? Piracisz :)
     
  4. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak połowa tego forum:D Wydaje mi się, że potrzebujesz nagrywarkę Lite-On IHAS B czy coś takiego, około 100zł na allegro, a jakie masz LT?
     
  5. Patryk Cierak

    Patryk Cierak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lt 3.0
    czyli nagrywarka już nie daje rady?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jesli najnowszy imgburn to wywal nagrywarke do kosza. jesli nie masz odpowiedz. w starym nagrywanie zatrzymuje sie na 97% daje sie cancell nastepnie zeby zakonczylo nagrywac. pytanie jakiego masz ixtreme jesli nie 3.0 to ta gra i tak by nie dzialala, sknuhac ja abgx nadaje sie tylko pod 3.0

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. Patryk Cierak

    Patryk Cierak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, najnowszy imgburn... wiem tylko, że mam lt 3.0, nie znam się na konsolach.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    to kup jak kolega wyzej napisal ihasa twoja nagrywarka to szrot do dl.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  9. Patryk Cierak

    Patryk Cierak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuje jeszcze u kumpla nagrać i zobaczmy czy zadziała, dzięki koledzy za pomoc :)
     
  10. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie masz co u kumplami nagrywać bo też płytę stracisz, chyba że truncate.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  11. ZAJAWKOWICZ

    ZAJAWKOWICZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    kup sobie orginal bo chłopie wiecej wydasz na czyste płyty :D
     
  12. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Moim zdaniem problem leży w tanich płytkach, RICOH albo OMEGA, bo mają ID RICOHJPN (co widać na twoim screenie).
    Mi te śmieci też często się nie nagrywały, średnio połowa z kupionych była uwalona.
    Moim zdaniem najpierw zainwestuj w lepsze płytki, spróbuj nagrać najlepiej na verbatimie.
    Jak też się nie nagra to znaczy że nagrywara uwalona.
     
  13. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na verbie nagraj programem clone cd
     
  14. Szakal123

    Szakal123 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może spróbuj to nagrać innym programem... Sam nie nagrywam iHASEM, a wszystko śmiga...
    CoD MW3 nagrałem programem CloneCD... Tam jest opcja, że nagrywa Ci bez błędów...
    Nagrało w 100 %, a śmiga, że aż miło patrzeć, zero ścin, itd.
    Program CloneCD powinien załatwić twój problem...
     
  15. cysiek233

    cysiek233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    warszawa wola
    czyli co jak ktos mam lt 3.0 i ma starszą nagrywarkę (nie chce grać online) to musi kupić inną?? to paranoja...ja nagrywam na Verbatimy i mi działa
     
  16. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak nie chce grać online to wystarczy truncate (97%).

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  17. Takasaki

    Takasaki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    okolice Olsztyna
    do lt3 nie potrzeba najnowszych nagrywarek. Przede wszystkim do na verbatimach nagrywaj. Starszą nagrywarką tez sie da tyle ze będą problemy z wgraniem gry na dysk.
    pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum