1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co sadzicie o tym pc ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wirahha, Lipiec 15, 2009.

  1. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam szanownych forumowiczow:)Szukam kompa glownie do pracy - strony internetowe poslugujac sie adobe cs4, photo shop. I oczywiscie internet. Gry nie wchodza w rachube:cool: Aczkolwiek znawcy moga mie oswiecic czy ten 9400 jest w mniare na czasie ? ALFAR PC E5200 4GB 500GB 9400GT LCD 19 HD RATY (681325845) - Aukcje internetowe Allegro

    Oczywiscie jestem otwarty na wasze propozycje z linkami najlepiej:rolleyes:
    Pozdro!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djmax

    djmax Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    grafika to shit 9400 to okrojona wersja 7500gt radze ci kupic 8800gt albo radeon hd 4830
     
  4. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wlasnie cos mi tak nie pasowalo... A co sadzicie o procku ? bo tak jak pisalem grasfika jest mi zbedna
     
  5. pFKablos

    pFKablos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Libiąż
    Procesor jest nawet, nawet. Myślę, że powinien ci wystarczyć.
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    odradzam kupowanie zestawow gotowych ze sklepu-syfne podzespoly(lepsza grfa i proc kosztem plyty,zasilki,ram),szybko padaja,problemy z gwarancja(czesc sklepow chce zeby odsylac do producenta) i ogolnie lipa...


    lepiej poszukaj jakiegos zestawu uzywanego
     
  7. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gotowce sa do dupy, ta karta to dno, a poza tym jest tu jakis zasilacz no-name ktory zrobi swoje ;) zeby przestal PC dzialac ;) slaby ram jak za takie pieniadze ;).
    Ogolnie pisz na forumpc.pl tam sie zajma toba :p
     
  8. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    W gotowcu masz najtańsze wersje najtańszych podzespołów sprzedawanych 3x drożej. Grafika ci starczy bez problemu, skoro obudowa acer to i zasilacz acera, czyli możesz mieć kłopoty. Ram do photoshopa dużo potrzebujesz, 4gb to takie minimum, gdy tworzysz wiele konceptów na raz w dużych rozdzielczościach, radzę zaopatrzyć się w 6-8gb. Procek wystarczy bez problemu. No i dysk twardy, mój ps potrafi nie raz wpierdzielić 10gb pamięci tymczasowej, gdy nie wyłączam go od kilku dni, więc jeśli specjalnie dysku nie zaśmiecasz, to 250gb wystarczy.

    PS. Grafik na 19calach panoramie? :D ja bym celował w 22-24.
     
  9. muppets

    muppets Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    BDG
    możne podaj ile masz na wydanie??
     
  10. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hym... do 3tys(z mpnitorem) ale wole jak najtaniej:]
     
  11. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Nie nie nie, nie kupuj żadnych zestawów z allegro czy innego sklepu, zawsze jest tam coś spierdzielone. E5200 to taki hmm jeden z lepszych dual core ale ja na Twoim miejscu za tą kasę już bym kupił jakąś niedrogą płytę główną 4 rdzeniowy prcesor i sporą ilość RAM'u a jeżeli do pracy w PS to tak jak spike mówi coś więcej niż 19. Myślę że jakbyś rozważnie kupował to byś zmieścił się w 1800zł
     
  12. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na razie zostane przy swoim lapku i dokupie mu ramu. adobe cs4 ma wymagania min2 gb wiec mam nadzieje ,ze na 2.5gb bedzie smigalo. Jezeli nie ... wybiore sie na zakupy
     
  13. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław - Komputery, Laptop, Pamięci, Notebook, Drukarki, laptopy, monitory, GPS, Aparaty Cyfrowe, notebooki, karty graficzne, procesory, Głośniki, Odtwarzacze MP3, Monitory LCD, twarde dyski, płyty - juz nie moglem patrzec na te niektore wypowiedzi, masz rakiete, troche w tym siedzialem i sie troszeczke znam ;).

    P.S. Laptop do zaawansowanych programow Adobe powinien miec min. procesor x2 2ghz + 2 gb ramu i dobra karte graficzna - co zadko sie zdarza w "zwyklych" laptopach!!
     
  14. jimmy

    jimmy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok

    bosh czlowieku phenom o_O?toz to shit,ani to dwa jajka ani to 4...
     
Wczytywanie...

Poleć forum