1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co Sądzicie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gorbaczek *, Wrzesień 10, 2011.

  1. gorbaczek *

    gorbaczek * Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Podlaskie
    Mam pytanie Xbox 360 elite Używany od 14 października 2010 r(jestem pierwszym użytkownikem)
    2 bezprzewodowe pady biały i czarny
    25 gier nagranych + 17 czystych płyt Verbatim
    wszystkie kable + kabel HDMI oraz do monitora wraz z przejsciowka do dzwięku .Przeróbka ixtreme 1.9 lt dysk 120 gb
    NA ile byście go wycenili
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Elite z pazdziernika 2010, przecie wtedy juz nie byl robiony tylko slimy
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Używany od, nie znaczy że kupiony : P
    A nie ma slimów elite?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Przecie napisal ze jest pierwszym użytkownikiem, slim to slim, a elite to elite
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A fat to fat? a czy wersja slim-arcade to jest slim czy arcade?
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Gdzie ty widziales wesje slim arcade ?
    Ty chyba nie wiesz o czym piszesz
     
  8. pagorek1

    pagorek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    może poprostu kupił go wtedy w jakimś sklepie...
     
  9. Paster03

    Paster03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    Stare konsole były arcade, premium i czarna elite, a nowe slim nie mają takiego podziału, różnią się tylko pojemnością dysku 4 i 250gb

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  10. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Rozumiem podejście Chrisa. Wcześniej były arcade,premium i elite. Premium przestali produkować, zostało arcade i elite. Wyszły slimy. Slim 4Gb miał zastąpić arcade a slim 250Gb wyręczał elitę.

    Wysłano z Xperii X8
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    NIe wiem, spotkałem się z taką nazwą. Poza tym ja pytałem, nie twierdziłem. Wracając do tematu. Gość napisał, że używana od października, a nie wyprodukowana. Kupić mógł przecież w sklepie elitkę, prawda?
    !MrDraiger
    To właśnie miałem na myśli
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na slima 4GB tez mowia arcade
     
  13. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    chyba ty nie masz za grosz pojęcia x360 slim ARCADE czyli wersja 4GB- nie widziałeś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum