1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co się dzieje z moim xboxem? Cżyżby rrod? :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mulerek, Sierpień 14, 2010.

  1. mulerek

    mulerek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Witam!
    Otóż czasami włączam xboxa i wyskakuje taki właśnie komunikat. Następnie wyłączę konsolę, włączę jeszcze raz i jest wszystko dobrze.
    Link do filmu który nakręciłem: YouTube - XBOX 360 - rrod ?
    Bardzo proszę o pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Rrod .... Zdecydowanie sprawdź kod błędu. Coś mi się wydaje ,że to może być wina kabla.
     
  4. mulerek

    mulerek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Z kablem raczej wszystko ok... Najlepsze jest to, że resetuje konsole i już można normalnie grac... Spotkał już ktoś się z takim czymś?
     
  5. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Sprawdź :)
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Konsola wkrótce nie podniesie się już.
     
  7. mulerek

    mulerek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Teraz z kolei cały czas wyłączam i włączam xboxa i nie pojawia się RROD i błąd E74... Sam już nie wiem o co w tym wszystkim chodzi...

    Czyli może lepiej ją sprzedać?
     
  8. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    oczywiście sprzedając ją opisze jakie są problemy :), z tego co widzę to masz Falcona, a u nich dość często zdarzają się RROD'y, na allegro możesz już za 630 zł kupić nowego Jaspera Arcade'a
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    e74 to w 90% zimne luty pod gpu. Wiec serwis lub wysylaj na gwarancje jak masz.
     
  10. mulerek

    mulerek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Gwary niestety nie mam, bo konsola jest przerobiona. Zaczekam i zobaczę jak długo tak pociągnie :D
     
  11. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
  12. piaskun

    piaskun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Niestety bez wizyty w serwisie / naprawie się chyba nie obejdzie ...
     
  13. <LOLO>

    <LOLO> Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie czekaj sprzedawaj póki można włączyć
     
  14. mulerek

    mulerek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Zauważyłem, że dzieje się tak tylko wtedy, gdy xbox jest chłodny (np. gdy włączam rano po całej nocy). Bo gdy xbox się nagrzeję, wyłączę go, zaczekam 5 min i włączę to nie ma szans, aby wyświetlił mi się RROD. Xboxa kupiłem na allegro za 400zł jakiś miesiąc temu i taka niespodzianka...
     
  15. dancemakabre

    dancemakabre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    ja powiedzialem juz dawno ze takich rzeczy nie kupuje sie na allegro
     
Wczytywanie...

Poleć forum