1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co się dzieje ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez korek, Październik 11, 2009.

  1. korek

    korek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przy wlaczaniu konsoli, kiedy wyswietla sie logo konsola zawiesza sie i nie mozna nic zrobic. Jesli nie zwiesi sie podczas logo to tylko kwestia czasu kiedy to nastapi

    Prosiłbym o napisanie jak rozwiazac ten problem ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mateusz323

    mateusz323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przykro mi to mowic ale rrod :)

    Robiłeś jakieś aktualizacje ?
     
  4. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  5. korek

    korek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Diody sie nie palą normalnie zielone
    pokazuje ze jeden pad podłączony... aktualizacji nie robilem
    a więc nie mów ze to rrod... jak by byly diody to bym cos o nich wspomnial
     
  6. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    hm... może połóż konsole .? głupie ale może... a ile czekałeś po takiej zawieszce?
     
  7. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    pozostaje tylko dzwonic do M$ z gwarancja
     
  8. mateusz323

    mateusz323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "Jesli nie zwiesi sie podczas logo to tylko kwestia czasu kiedy to nastapi"

    Tak się dzieje przed rodem wiec od razu wysunąłem Ci to co się stanie niedługo :)
     
  9. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mi się konsola zawieszała od kilku dni po kilkunastu minutach grania. Później nastąpiły objawy wymienione w pierwszym poście, a zaraz po nich zobaczyłem trzy czerwone diody i brak obrazu... Może u Ciebie to nie to samo, ale dobrze to raczej nie wróży :(
     
  10. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  11. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Mi się zawiesza na logu jak mam DiRTa2 w napędzie .
    Spróbuj włączyć z odpiętym dyskiem twardym.
     
  12. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    z góry przepraszam ale nie mogę zakładać tematów a mam pewne pytanie od siebie
    Podczas wkładania kopi zapasowej do napędu rzadko ale czasami nic się nie dzieje tak jak by płyty nie było w napędzie a gdy zostawię płytę w napędzie włączę ponownie konsolę
    zawsze nie widzi wsadzonej płyty. Dzieje się tak od kiedy zacząłem nagrywać na płytach esperanza na verbatimach niema czegoś takiego. Dodam że problem znika gdy konsola się nagrzeje(stoi pod oknem które jest cały czas otwarte nie wiem morze ma to jakieś znaczenie) nie wiem co to zapowiada nieuchronną wymianę lasera czy po prostu zmienić płyty? (może to głupie pytanie ale boje się ponieważ niedługo wychodzi parę hitów w które chiałbym zagrać i nie che żeby akurat teraz konsola padła)
    Z góry dzięki

    hymm nikt nie wie dlaczego tak się dzieje??
     
  13. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    tak ale i na Verbatimach zaczyna mi się tak dziać. chyba czeka mnie wymiana napędu a tu niedługo tekken 6 i cod6 szkoda ;(
     
  14. mateusz323

    mateusz323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie tak było jak laser juz był strasznie zużyty :p
    Nadchodziła nieuchronna wymiana lasera lecz wymieniłem konsole :)
     
  15. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    szykuję się do wysłania konsoli do m$ ale przed tym ściągnełem face panel a tam plomba jest do góry nogami o_O nie jestem ekspertem ale czy tak ma być i czy uznają mi taka pląbe bo mam wątliwości a za koszt przesyłki nie che płacić wole kupić nowy dvd
    na dole screen


    http://img198.imageshack.us/img198/9379/dsc00311an.jpg
     
  16. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak ma być.
     
Wczytywanie...

Poleć forum