1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co sie stało?? POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez devillonix, Październik 22, 2011.

  1. devillonix

    devillonix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, miałem przerobioną konsole Xbox 360 Arcade. Pewnego dnia ściągnąłem z neta fife 12, włożyłem dom konsoli. Po załączeniu pokazało się okienko z informacją że trzeba zaktualizować konsole. chciałem kliknąć nie ale się nie dało. więc kliknąłem tak. PO czym konsola wykonała operację ( konsola nie była podpinana pod neta nigdy, nawet podczas tej operacji). I..... nastała ciemność. Po ponownym uruchomieniu konsoli menu całej konsoli się zmieniło i konsola po włożeniu pirata przechodzi w stan odtwarzania DVD. Pisze odtwórz DVD, zamiast zagraj. po kliknięciu rozkręca się płyta po czym staje, wyświetla się ekran z znaczkiem Xbox 360 ipo kliknięci np. na A
    pokazują się na dole ikonki takie jak do odtwarzania muzyki czy filmu. Na konsoli idzie teraz odpalić tylko oryginalne gry, oryginalne płyty z muzyką i DVD. Żadne piraty nie chodzą.

    Czy ktoś wie co się stało??
    Czy idzie to samemu naprawić??
    Może trzeba poprzez pendriva lub płytę ze ściągniętym oprogramowaniem z neta coś zrobić??
    miał ktoś kiedyś taką sytuację?

    Mile widziana wszelka pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nowy dashboard wyczyscil Ci przerobke z napedu. Nalezy go ponownie przerobic.
     
  4. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    1. Usunelo Ci przerobke, tez to mialem
    2. Da sie, ale jesli masz klucz napedu
    3. W Twoim przypadku jedyna opcja to ponowne flashowanie na lt 2.0.
     
  5. devillonix

    devillonix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za info. jestem bardzo wdzięczny :)
     
  6. devillonix

    devillonix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a skąd wziąć klucz napędu??
    czy do tego flaszowania jest coś jeszcze potrzebne (jakieś specjalistyczne oprogramowanie)??
    chciałbym sam spróbować.
     
  7. Masarnia

    Masarnia Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radom
    Oddaj do serwisu , w domu nic nie zdziałasz bez wiedzy.
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
Wczytywanie...

Poleć forum