1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co to i co daje IsO Activator ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez JuzekGuzek, Kwiecień 17, 2010.

  1. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    J.W
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli posiadasz ix.1.6 activate.iso pozwala na granie w gry powyżej wave3 a także granie w gry które zostały zmodyfikowane do niższego wave. ix.1.6 odpala gry do wave3 wyższych nie odpali czyli wave4, 5, 6 i do tego jest potrzebna płytka. Ale lepiej zmodyfikować obraz gry do wave3 i kłopot z głowy.
     
  4. radas2100

    radas2100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko zapomniales dodac ze z wave2 i wave1 nie mozna zmodyfikowac na wave3
     
  5. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    a poco modyfikowac z wawe 1i 2 na wawe 3 jaki w tym cel
     
  6. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z wave 1 i 2 nie modyfikuje się wyżej. Obraz jest nie naruszony i gra będzie działać. Ix 1.6 obsługuje wave 1, 2, 3. Jeśli jest obraz wave4, 5, 6 to go modyfikujesz do wave3 lub wkładasz activate.iso
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    do JuzekGuzek: Szukaj! : http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum