1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co to może byc??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez haipehaope, Czerwiec 26, 2012.

  1. haipehaope

    haipehaope Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam dzisiaj zgrałem gre z płyty od xbox 360 na komputer gra nosi tytuł Test Drive Unlimited 2. Gdy zgrałem grę są 3 foldery i moje pytanie jest takie Jak zrobić obraz płyty tej gry żeby normalnie odpalała na nowej nagranej płycie??

    Moje następujące drugie pytanie jest takie że zrobiłem jakoś tam obraz płyty i zrobiłęm w notatniku plik dvd i dodałem do abgx i wyskoczył w nim błąd [​IMG] Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    1. Chcesz skopiować oryginał? Jeśli tak to zapomnij , nie zrobisz tego.
    2. Chcesz skopiować kopie? Użyj programu CloneCD do tego.
    3. My nie wiemy jakoś tak jak Ty tam jakoś tam zrobiłeś sobie ten obraz.
     
  4. haipehaope

    haipehaope Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jest gra sciągana z *******.Ale musze wgrac podobno topology do tej gry i dopiero nagrać to jak to zrobić posiadam tylko 3 pliki video audio i Systep Update Obraz zrobiłem w imgburn weszłem w Create Image file from files/folder dodałem te 3 foldery i mi z sukcesem nagrało obraz płyty ale nie ma tego pliku dvd wiec w notatniku wpisałem
    LayerBreak=1913760
    TDU2.iso
    I wgrałem go tam gdzie jest gra i podpisałem tak jak nazywa się ta gra oraz jak nazywa się obraz i właśnie wyskoczył ten błąd co wkleiłem link w pierwszym poscie pomożcie mi jakos??
     
  5. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Mało masz tutoriali na forum ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum