1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co to za błąd przy wypalaniu?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DJVahn, Maj 16, 2011.

  1. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    W 19:25:09 Potential 'WaitImmediateIO' Deferred Error - (0%, 0/3) - Session Fixation Error Writing Lead Out
    W 19:25:09 Retry Failed - Reason: Session Fixation Error Writing Lead Out

    Przy 100%
    (finalising disc)
    Płyty to Omegi. na TDK wypalałem przedtem i 8/10 płyt bezproblemu wypalił. Więc ten błąd czym jest spowodowany? Znowu dlatego że deamon jest? SPTD nie instalowałem.

    Na płycie znalazłem taką skazę:
    http://imageshack.us/photo/my-images/98/ss851666.jpg/
    i nie wiem czy zrobiła to nagrywarka czy cuś i może dlatego tego nie sfinalizowało.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    czasem i tak bywa ze przy 100 wyskoczy blad,nie ma sie czym przejmowac...probuj dalej i kiedy wypalasz gry pamietaj by wylaczyc wszystko co niepotrzebne,czyli gg wygaszacz ekranu i inne rzeczy,rowniez nie otwieraj folderow i najlepiej zostaw wtedy kompa w spokoju,nie zaszkodzi tez odlaczyc neta by nie wlaczyla sie przypadkiem aktualizacja i to wszystko z mojej strony
     
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    To nie C-64 i wstrzymywanie oddechu przy wgrywaniu. Jak sie nagrywa plyta wszystko mozna robic. Nie raz zdarzalo sie, ze narywalem 2 plytki naraz (jak mialem 2 nagrywarki w kompie) do tego sluchalem muzy z winampa i grzebalem w arkuszu excela. To jest bzdura, ze nic nie mozna robic.

    A wracajac do tematu to najprawdopodobniej plytka byla felerna. Jesli blad bedzie sie powtarzal, warto rozjerzec sie za nowa nagrywara.
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    kazdy kto jest w miare kumaty i juz jakis czas wypala gry na ixa powie Ci to samo,bardzo niewiele brakuje do zepsucia plyty dvd+r dl,na innych plytach i inne badziewia mozesz nagrywac robiac na kompie co chcesz...
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    masz racje...ja tez przed wypaleniem gry robie restart zeby bufor i ram był czysty bo czasem było tak ze gra się wypalila a potem miała błędy crc
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Bzdura. Ja jestem kumaty i wiem co mowie, nie musze szukac innych "kumatych"
     
  8. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    widocznie nie jestes az tak kumaty jak Ci sie wydaje:>
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    szef nie nerwuj sie.....to też od kompa zalezy ....jak ma mula to sie nie nagra heh
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Ja na athlonie 2000xp z 512mb i GF4mx nagrywalem po 2 plyty jednoczesnie. A aktualnie na miekko jak sie nagrywa plyta to moze obejrzec jakies filmiki na yt czy popracowac w moim programie do rozliczen.

    Wystarczajaco, zeby negowac bzdurne wpisy tych, ktrorzy wyczytali jakies mity z wczesnych lat 90.
     
  11. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja mam taki sam problem jak zalożyciel tematu, nagrywałem gry i nigdy nie było problemu,wczoraj próbowałem nagrac L.A Noire i kibel.
     
Wczytywanie...

Poleć forum