1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co to za blad?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ramzesor, Sierpień 7, 2009.

  1. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, ostatnio nawiedza mnie pewien problem z moim Xbox'em 360, otóż po kilku minutach gry (czasem 5min, czasem 20min, ale raczej nie dłużej) słychać takie piiip i zawiesza się konsola. Jak mam sprawdzić co jest tego winą na pewno i jak naprawić ewentualnie?
    Moja konsola ma jeszcze gwarancje, ale zerwane plomby ma i nowe oprogramowanie wgrane ;/ to chyba nie da rady oddać na gwarancje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    Konsola się zawiesza? Obraz się zamraża czy jest czarny ekran?
    Jak długo masz konsolę?
     
  4. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Konsola od roku, obraz się zamraża
    Płytka dalej się kręci...
     
  5. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    Kabel oryginalny masz czy jakiś tani z Allegro?
    Chociaż sam nie wiem czy wina leży po tej stronie..Miałeś wcześniej rroda i konsola była już naprawiana czy nie?
     
  6. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko oryginalne...
    Nigdy nie miałem problemów ani żadnych napraw...
    Teraz odpaliłem konsole i 3 diody mam >,<
     
  7. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skoro 3 rrod to popapane ;/
     
  8. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Swoją drogą to Falcon 65nm
     
  9. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    falcon nie jest czasem w 90nm ?? jasper ma 65 ..
     
  10. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zostaw konsole odpalona na 15 minut, po 15 minutach wylacz i wlacz i zobacz czy dziala.

    Zrob to najpierw:
    Instrukcja:
    - Włącz konsole
    - Naciśnij i przytrzymaj SYNC BUTTON(mały biały) po czym nadal trzymając naciśnij EYECT(DVD).
    - Didody teraz powinny migać pierwszym kodem *
    - Puść EYECT i naciśnij jeszcze raz
    - Diody migają 2 kodem
    - Puść EYECT i naciśnij jeszcze raz
    - Diody migają 3 kodem
    - Puść EYECT i naciśnij jeszcze raz
    - Diody migają 4 kodem
    - Puść wszystko
    - Migają wszystkie 3 diody

    *Oznaczenia kodów:
    - Wszystkie 4 migają - 0
    - Miga tylko jedna - 1
    - Migają dwie - 2
    - Migają trzy - 3

    PS. Falcon GPU 90nm i CPU 65nm, Jasper GPU i CPU w 65nm

    napisz jaki kod ci wyszedl
     
  11. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dalej to samo

    Przez te kilka razy EYECT cały czas migają mi wszystkie (4) czyli kod 0...
     
  12. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kodu 0000 niema. Zrob to wszystko dopiero jak pokaza ci sie 3 czerwone diody.
     
  13. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak też robie, po wciśnięciu EYECT. Świecą mi się 4. Jak puszczę EYECT i kliknę jeszcze raz przytrzymując to dalej 4... A ten mały biały ciągle trzymam

    Poklikałem trochę i albo mam te 4, później 1 (lewa u góry), a później 3 (2 u góry i 1 na dole na prawo)

    Coś źle robie? ;/
    Jak mam 3 diody, wciskam biały (przez cały czas go trzymam) przytrzymuje EYECT, puszczam, klikam jeszcze raz, puszczam, klikam i ciągle 4 diody mam migające. A jak klikam szybko EYECT to mi się zmieniają 4, 1, 3 i tak różnie sie pojawiają
     
  14. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    YouTube - How to see RoL error code on the 360
     
Wczytywanie...

Poleć forum