1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co to za komunikat ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez paulos2009, Listopad 5, 2009.

  1. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    Witam, Wyskakuje mi takie coś przed nagrywaniem, co to jest ?
    [​IMG]:rolleyes:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    wg mnie miejsce na dysku (masz go chyba za mało)

    Ale nie wiem na 100% jestem amatorem ;d
     
  4. Yourek

    Yourek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Przecież wszystko jest napisane. Płytka ma za mało miejsca . Kupiłeś dvd R+dl ??
     
  5. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    kolego, gierki na xboxa nagrywa się na płytach DVD+R DL (dwuwarstwowych), a nie na zwykłej płytce DVD :p
     
  6. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
  7. Yourek

    Yourek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    To może masz złą nagrywarkę która nie czyta DL ?
     
  8. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    ^^ nie tyle to chyba wiem nagrywarka to Samsung sh-s223 czy jakos tak
     
  9. Yourek

    Yourek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Na komunikacie jest jasno napisane, że na płytce nie ma miejsca .
     
  10. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
  11. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    Disc Information:
    Status: Empty
    Erasable: No
    Free Sectors: 2*935*520
    Free Space: 6*011*944*960 bytes
    Free Time: 652:22:20 (MM:SS:FF)
    Supported Write Speeds: 4x; 6x; 8x

    DVD±R DL Boundary Information:
    L0 Data Zone Capacity: 1*467*760
    Changeable: No

    Chyba płyta jest pusta
     
  12. Jachol

    Jachol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Na płycie jest już coś nagrane :D Tak mi się zdaje :p
     
  13. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    uzyj mozgu a nie gadasz glupoty,pisze EMPTY


    PS.Nagrywasz za pomoca pliku .iso czy .dvd;]?bo jak za pomoca .iso to ci 2 warstwy nie pokazuje,temu wyskakuje ze brak miejsca
     
  14. skrytobujca

    skrytobujca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heh czasmi trzeba pomyślec a nie głupoty pisać^^
    masz racje
     
  15. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    Nagrywam plik .dvd .
    Moze to przez program bo pachtowałem gre tym programem na wave 3 3rd.wave.patch
     
  16. hendi

    hendi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywarka dobra płytka DL także, tylko niestety i prawie napewno nie Verbatim, standardowy błąd sectorów na zwykłych płytkach, strzelam... pewnie nagrywaleś na Omedze :p
     
  17. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    nie na MINT ale kilka gier na niej chodziło jutro kupie płyty verbatim i spróbuje nagrać
     
Wczytywanie...

Poleć forum