1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co to za płyta główna ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kobemvp_24, Luty 25, 2010.

  1. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Witam. Otóż dzisiaj stałem się posiadaczem tego oto xboxa :)

    Xbox 360 ARCADE + GRA OKAZJA!!!!!!! (937203926) - Aukcje internetowe Allegro

    Teraz moje pytanko brzmi .. Jaka w tym boxie jest płyta główna ?
    Od sprzedającego się tego nie dowiedziałem. Na pytanie czy miała roda , on odpowiedział "A kto to jest ROD ?"

    Dzięki z góry za odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    jak na zasilaczu jest 12.1 a to jasper jak 14.2 a to falcon i jest wyższe ryzyko rroda
     
  4. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Jak konsola jest z 2009 roku to tylko Jasper więc nie wiem po co wymieniasz napięcia?
     
  5. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Marzec 2009 to pewnie Jasper :) Nie chcę zakladac nowego tematu to sie odrazu zapytam, Dlaczego jak moja konsola wypprodukowana w lutym Premium z tyłu pisze 12 A (cos takiego napewno jest 12), a zasilacz mam 175 a nie 150 ???
     
  6. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Bo to są inne jednostki.
     
  7. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tzn?:d
     
  8. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    12 to są ampery, a 175 to jest W, tylko nie wiem czy to są waty czy volty
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Do pierwszych jasperow dawali zasilacz 175W. Konsola i tak będzie brała max 150W.
     
  10. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Na ile wycenilibyście ten zestaw ??
     
  11. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Chyba na tyle, za ile została sprzedana.No może kilka dych więcej.
     
  12. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    W - waty, V - volty :whistle:
     
  13. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    No, to pewnie tak jak napisałeś ja tak tylko orientacyjnie napisałem;).
     
  14. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale jesli ten x byl bez bana i w ogole to sie oplacalo taniej w 100% sprawnego jeszcze nie widzialem
     
  15. Br0k3R

    Br0k3R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk

    na aukcji jest napisane:

    więc chyba nie miała bana :rolleyes:
     
  16. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Postanowiłem przejść na jasną stronę mocy. Sprzedałem przerobioną i kupiłem nie przerobioną. Jednak perspektywa tych pięknych zielonych pudełek, ustawionych na mojej półce podświetlanej niebieskim neonem kusi ostro, zwłaszcza że gry na xboxa tanieją bardzo szybko (z 250 zł przy premierze - > po 2 miesiącach używka kosztuje około 100 zł).
    No i nie będę się musiał martwić o bana. Ludzie nie przerabiajcie konsol !! ;))
     
  17. glaz_biker

    glaz_biker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    piaseczno
    ja mam taki problem. konsola byla w 09 roku na gwarancji z podowdu roda. iteraz zastanawiam sie czy oni wymienili plyte glowna czy cos tam naprawiali. data na konsoli po serwisie to 2009-10-14, chociaz sama konsola to premium z2007. na zasilaczu jest output 203w.
     
  18. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Może dali ci po prostu nową konsolę ??
     
  19. glaz_biker

    glaz_biker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    piaseczno
    nie wydaje mi sie bo kolo daty jest napis service date. ktos ma jakies inne pomysly albo wiedze na ten temat? moze jest jakis sposob na stwierdzenie jaka to plyta inny niz ten z data?
     
  20. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa

    To jest Jasper. Cena rewelacyjna (ja sprzedałem Arcade Falcona zbanowanego za 500zł ;) )
    Jednak radzę Ci jak najszybciej zarejestrować konsolę, ponieważ na zdjęciach widać S/N konsoli i potem może być przypał z gwarancją jak ktoś sobie to zarejestruje
     
  21. glaz_biker

    glaz_biker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    piaseczno
    no dobra ale to odp na oryg temat a ja go odswierzylem swoim problemem aby nie pisac nowego :p. wiec jest jakis sposob na rozpoznanie plyty poza data?
     
Wczytywanie...

Poleć forum