1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

co trzeba dograc?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Szonkok, Listopad 14, 2009.

  1. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co trzeba dograc do
    http://xboxforum.pl/przeklej-pl-f144/left-4-dead-2-a-31019.html
    żeby działało? Wava i tak będe zmieniał tylko chodzi mi o stealth patcha itp.

    sory ale 1 raz nagrywam taka gre (zawsze sciagalem gotowca;/)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    jeśli masz benq/samsunga to wystarczy 1.61
    a tak to activate.iso
    wave 5 wchodzi pod 1.61 a ten soft jest dopiera na te 2 napędy
     
  4. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za pomoc sciagne po prostu l4d 2 wave 4 bo tez jest
     
  5. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Lol left 4 dead 2 jest w wave 5 tylko PFI ma z wave 4 o_O a i tak różnicy między 4 i 5 nie ma bo na takiej samej zasadzie się te gry odpala.
     
  6. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra trudno najwyzej jutro nie zgram tego bo mam tylko jedna plytke dvd+R DL chyba ze activate.iso nie trzeba na dvd+r dl?

    i tak przy okazji mógłby ktoś zapodać linak do najnowszego activate.iso? czy ten w poradniku link jest najnowszy tez?
     
  7. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    trzeba na activate.iso ;/ kup sobie 2 i zgraj

    I nie wiem coto za przyjemnosc z left 4 dead 2 gdy nie gracie online bo bana dostac mozna tylko sie ryzykuje juz lepiej na pc sciagnac i grac przez neta (wersja non steam) i wtedy sie bana nie dostaje :p
     
  8. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiesz ja na kompa i tak zakupie kiedy cd key będzie tak za 80zł tylko chce po to bo moj kumpel konsole kupuje i z nim we 2 chcialem w to zagrac bo w l4d2 da sie grac we 2 na jednym TV i po 2 jakbyś zagrał w obie wersje to zobaczyłbyś ze konsolowa ma lepszy klimat
     
Wczytywanie...

Poleć forum