1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co trzeba mieć żeby zarejstrować konsole w MS

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mati_8881, Lipiec 10, 2008.

  1. Mati_8881

    Mati_8881 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam nowa konsolkę Arcade kupioną przez allegro co mi jest potrzebne żeby zarejestrować ją w MS bo nie mam do niej paragonu kupna :D :D :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sulim

    sulim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Co trzeba mieć żeby zarejstrować konsole w MS

    Wystarczy tylko numer seryjny z konsoli który jest z tyły konsoli na naklejce
     
  4. rebelde

    rebelde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Co trzeba mieć żeby zarejstrować konsole w MS

    A jak mam konsole z Flashem to też mogę ją zarejestrować? I co mi to da?
     
  5. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Co trzeba mieć żeby zarejstrować konsole w MS

    możesz zgłaszać awarię akcesoriów (padów, zasilaczy..)
     
  6. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Co trzeba mieć żeby zarejstrować konsole w MS

    A jak ja dzwonilem do M$ z moim niby zniszczonym padem to mi baba kazala skserowac paragon zakupu i dopiero wtedy mi wysle.A ja paragonu nie mam i co dzwonic jeszcze raz ???
     
  7. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Co trzeba mieć żeby zarejstrować konsole w MS

    eh się mówi wtedy że nie dostałeś paragonu i tyle, oni wiedzą czy konsola jest na gwarancji bo patrzą na date produkcji.
     
  8. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Co trzeba mieć żeby zarejstrować konsole w MS

    ehhh a jak ja mam date produkcji 2006 to oplaca mi sie jeszcze dzwonic czy sobi e poprostu odpuscic??
     
  9. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Co trzeba mieć żeby zarejstrować konsole w MS

    Na konsole (oraz akcesoria) ma się gwarancję 2 lata, (licząc od daty produkcji lub paragonu) jeżeli od daty produkcji minęło równo 2 lata a ty nie masz paragonu czy innego dowodu zakupu to nic nie zrobisz bo gwarancja 3 letnia jest tylko na RROD'a
     
  10. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Co trzeba mieć żeby zarejstrować konsole w MS

    Erno... No nie wiem jak to jest :) Ja konsolke mam z 2005 roku(staruszek) a pada mi już drugiego wysłali :)
     
  11. kalwar16

    kalwar16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Co trzeba mieć żeby zarejstrować konsole w MS

    No a ja dzwonilem do nich i kicha powiedzial ze mam wyslac starego a pozniej mi przysla nowego...;/
     
  12. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Co trzeba mieć żeby zarejstrować konsole w MS

    A dostales jakiegos maila od nich? Sprawdz poczte.
     
Wczytywanie...

Poleć forum