1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co w Xbox'sie piszczy?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid01, Styczeń 28, 2010.

  1. dawid01

    dawid01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,od dwóch dni jestem w posiadaniu Xboxa360(używany)Data produkcji 13.06.2008r sprzedający zapewnił (przynajmniej tak było w opisie) że ma wgrany cyt. - wgrana przeróbka iXtreme 1.6 czy da to się jakoś sprawdzić nie wiem w opcjach czy to jakaś wyższa szkoła jazdy?
    Dzieki za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Wszystko co potrzebujesz znajdziesz na forum wystarczy kliknąć!!
     
  4. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Jaka jest przeróbka to w opcjach konsoli raczej nie sprawdzisz:(
     
  5. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Włóż do napędu Verbatimke z wave 4 to sie dowiesz :p
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Możesz nagrać grę z wave 3 i sprawdzić czy odpali . A jeśli tak to masz prawdopodobnie 1.6 . Choć wave 3 obsługuje też ix 1.51
     
Wczytywanie...

Poleć forum