1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co wiecie o Online Pass/Vip Pass.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuba3de, Maj 23, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kuba3de

    kuba3de Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam jestem świeżak i chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy na temat Online Pass/Vip Pass.

    1. Jak długo mamy możliwość wykorzystania ?
    2. Czy by go aktywować potrzebny będzie GOLD ?
    3. Jak długo działa funkcja multi po aktywacji ?
    Proszę o szybkie odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    1. No nieskończenie długo, kod można wpisać po nieograniczonym czasie od kupna (1 dzień od kupna, miesiąc, rok, aż nie wyłączą serwerów do danej gry)
    2. Tego to nie wiem, możliwe że będzie wymagać Golda, ale przecież to jest oczywiste że jak aktywujesz kod do grania multi to masz golda opłaconego? Bo inaczej jaki jest tego sens?
    3. Działa do śmierci i jeszcze dłużej, to są kody które po prostu trzeba wpisać by grać na multi, zabezpieczenie przed sprzedaniem gry i kupnem jako używanej. Kupujesz grę nową. Wpisujesz kod w grze, i grasz tak długo aż ci się nie znudzi / gold nie skończy. I tyle zero filozofii
     
  4. kuba3de

    kuba3de Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    czyli ze nie potrzebuje golda zeby grac przez multi ?? :)
     
  5. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Niestety potrzebujesz ( patrz punkt 2 w poście MrDraiger ) .
     
  6. kuba3de

    kuba3de Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    tzn ze nie aktywuje jak nie bedzie golda ??
     
  7. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Aktywujesz, ale po co jak i tak nie zagrasz, gdyż golda nie masz?
     
  8. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Nie czytasz uważnie . Gold jest potrzebny , żeby grać w multi , natomiast czy do aktywacji jest potrzebny , czy wystarczy tylko konto silver tego nie wiem. Zresztą napisał ci to MrDraiger wcześniej.
     
  9. kuba3de

    kuba3de Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    ja juz sie pogubilem on powiedzial co innego, chyba ?


     
  10. kuba3de

    kuba3de Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    pytam bo kupilem dirt 3 i chce wiedziec czy go uzycz czy nie bo ja jestem nowy w xboxie. a 179.90 to dobra cena za dirt 3 co nie ?
     
  11. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Odpowiedział ci , że możliwe , że aktywacja będzie wymagać golda (ale tego nie wie) i , że jest oczywiste ,że skoro chcesz aktywować kod do gry w multi to masz wykupionego golda , bo inaczej to się mija z celem :) .
     
  12. kuba3de

    kuba3de Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    ooo dzieki wielkie teraz rozumiem to musze sobie golda zakupic
    Wielkie THX wszystkim temat do zamkniecia
     
  13. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kod to zabezpieczenie przed piratami i sprzedawaniem uzywanych plyt
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum