1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

co wybrac?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez tyskaczcz, Styczeń 25, 2009.

  1. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    Witam.Zamierzam kupic xboxa 360 arcade.
    -lepszym wyborem jest to ===>XBOX 360 Arcade z iXtreme ! Gry Sega Tennis RATY ! (528320901) - Aukcje internetowe Allegro
    (pelna gwarancja microsoftu)
    -czy lepszym wyborem jest kupienie xboxa 360 np: w ultimie Xbox 360 Arcade HDMI 5 gier za 629 zl I przerobienie go na wlasna reke PROFESJONALNY SERWIS XBOX 360 FLASH LITEON !!! (527728437) - Aukcje internetowe Allegro
    Czy po przerobce jak i po wymianianie napedu bede mial jescze gwarancje microsoftu???
    Wiem ze to pod postem ale mam 2 telewizory zwykle kineskopowe jeden 21''(umieszczony w miare chlodnym i duzym pomieszczeniu) oraz drugi telewizor kineskopowy 29''(w pomieszceniu malym,gdzie mam komputer i jest temperatura okolo:22 stopni) gdzie lepiej grac?
    Prosze o odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    uzyj opcji szukaj a znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania..napewno bedziesz zadowolony:)
     
  4. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    jednak prosilbym o udzilenie odpoiwedzi tutaj ;]
     
  5. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    ja bym wolał brac tego przerobionego xboxa poniewaz jak weźmiesz tanszego to i tak bdziesz musial go przerobić za te 70 zl ( aukcja w twoim poście ) + jeszcze wysyła ( chyba, ze odbior osobisty ) to wyjdzie tyle samo co za tego droższego z przeróbką. Co do gwarancji to nie wiadomo...gwarancja bedzie ale jak oddasz i wykryją, ze masz zflaszowany napęd to wtedy lipa
     
  6. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    ale jest mozliwosc ze przed wyslaniem do serwisu microsoft spowrotem wysle firmie ktora mi przerabiala naped i wgraja mi starego flesza i wtedy wysylam do microsoftu.
     
  7. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    Trochę stare info masz. Lite-On jest przerabialny tylko w jedną stronę nie można wrócić do org firmware napędu.
     
  8. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    Ja dokladnie nie wiem ale pisalem na gg z tym panem co oferuje przerobki co napisalem w poscie.

    A co jesli chodiz z tymi telewizorami??:)
     
  9. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    temperatura telewizora to chyba do niczego ci nie potrzebna? o.o przeciez od tego ci sie nie spali xbox ani nic...lepiej bedzie sie chyba gralo na 29" bo wiekszy
     
  10. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jemu chyba chodziło o temperaturę jaka panuje w dwóch różnych pokojach a nie o jakąś temperaturę telewizora. A co do autora wątku 21" co bardzo mało na X-a a w dodatku to jeszcze kineskop to ogólnie według mnie katorga dla oczu.:eek:
     
  11. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    co do telewizorów to moim zdaniem granie na xboxie bez tv z HD to lipa ;/ ja kupilem konsole miedzy innymi dla tego zeby grac bez lagów i miec wlasnie HD na TV , jakbym nie mial takiego tv to bym nie kupował konsoli nowe generacji poniewaz nie było by przyjemności z grafiki na takim sprzecie...a co do autora to jak pisałem wcześniej, ze lepiej grac na większym jak już coś...
     
  12. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    ale gralem u kumpla i nie bylo tak zle na zwyklym kineskopie.29 cali to dosc duzo.a jesli chodzi o grafike to tak bardzo mi az na niej nie zalezy glownie chodzi o to zeby moc grac w najnowsze tytuly gier bez obawy ze gra ci sie bedzie ciela,wieszala tak jak na pc mam dosc ulepszania ciaglego pc ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum