1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co wymienic?

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez ps3user, Luty 10, 2013.

  1. ps3user

    ps3user Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, aktualnie posiadam dosc starego PieCa... :
    -AMD Athlon 64 X2 Dual Core Proc 3600+ 1,91 Ghz
    -3GB Ram
    -Gigabyte GA-M68-S2P
    -GeForce GT 220

    Teraz z racji ze nie mam az tyle pieniedzy aby kupic calego nowego kompa, chciałbym poprostu wymienic jedna, moze dwie rzeczy w moim kompie. Posiadam okolo 700zł. Co byscie mi radzili wymienic abym mogl pograc w troszke nowsze gierki :)
    Jesli mogłby ktos podac mi konkretne czesci byłbym bardzo wdzieczny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. durki666

    durki666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Co wymienic?

    Jaka jest podstawka procesora? Jak am3 albo 2+ to kup nowszego athlona. Do tego karta ggrafiki np radeon 6670 i jeszcze zostanie na kratę piwa:D

    Wysłane z neo v przez tapatalk
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Phenom X4 955/965 i do tego jakiś Radeon 6850 jak się zmieścisz.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    kup se konsole :)
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra a napisz lepiej jakiego masz zasilacza, bo jak jakiegoś tagana czy kosmochiny to nie radze pakować w to żadnego nowego sprzętu. Jak poszukasz to dołapiesz x3 z oblokowanym 4 jajkiem. I leć w nvidie nawet 550ti, styknie.
     
  7. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Moze coś na FM1 starczy na apu,płyte i ramik.
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    apu? czy może psu? :D w ogóle, pamiętasz jak mi wcisnąłeś 2kGS'ów na profil? siema!

    do tematu: Kup sobie XFX 550w CORE, 300zł
    4 gb ramu ddr3, 150zł
     
  9. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
  10. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    FM1 to stara podstawka, jeżeli już chcesz pchać się w takie rozwiązania (całkiem dobry stosunek możliwości do ceny) to bierz FM2. w tym roku na FM2 wyjdzie 3 generacja APU z mocą iGPU 1 GFLOPS.
     
  11. dragon12

    dragon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    63
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sprzedałbym tego kompa i gdzieś miałbyś 1100, mozna ładny zestawik złożyć , nowy.
     
  12. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Fakt lepiej FM2 Apu A 8 5500 na płycie Gigabajta w tescie wydajnośći na win 8 pokazuje mi 7,2 do tego 8 ramu i powinno sie zmieścić koło 8 stówek.Nie wiem jak z wydajnoscia grafiki bo tam jest chyba Radeon HD7560D a ja miałem swojego radka HD 7770 który klasyfikuje sie na 7,4.A za swoje bebeszki tez jeszcze pare zloty Ci wpadnie :).
     
Wczytywanie...

Poleć forum