1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co zmieni LT+ 3.0 w stosunku do LT+ 2.0 dla konsoli niepodłączonej do netu.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kobe720, Grudzień 8, 2011.

  1. kobe720

    kobe720 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Mam obecnie LT+ 1.9 i chciałbym grać w najnowsze gry, do internetu i tak nie jestem podłączony. Przeczytałem, że najnowszy dashboard mogę i tak bezpiecznie wgrać. Moje pytanie brzmi co zmieni werja LT+ 3.0 w stosunku do wersji LT+ 2.0 jeśli i tak nie mam konsoli podłączonej do internetu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Głównym powodem wyjścia LT+3.0 jest cicha aktualizacja od MS czyli te tablice dae.bin które zostały zmienione, aby nie działały gry z AP25/XGD3. Na LT+3.0 ma wszystko działać nawet z zaaktualizowanymi tablicami. Czyli na LT+3.0 najbardziej czekają Ci co sobie tablice zaatkualizowali i narazie nie grają
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Dokładnie ja dziś wgrałem nowy dash i gry z XGD3 nie działają można jedynie pograć w starsze tytuły, te które nie miały AP i XGD3.
     
  5. kobe720

    kobe720 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a update robiłeś przez neta czy z pena, że Ci nie działa ?
     
  6. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Prosto z neta i pewnie wgrała się też cicha aktualizacja.
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Fuks, napewno załapałeś tą "cichą aktualke" bo ja instalowałem z pendrive i narazie wszystko śmiga tzn. XGD3/AP25 :D Nie masz nad czym płakać niedługo LT+3.0 to znów sobie pograsz :)
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nie trzeba bawić się z TU które i tak i tak prędzej czy później nie bedzie działąć bezpieczna gra live ale to cie nie interesuje
     
  9. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Heh ja nad niczym nie płaczę i tak już te gry ukończyłem i nie zamierzam do nich wracać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum