1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

co zrobić aby dysk od xboxa 360 działał pod pc?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bastuncio, Wrzesień 6, 2011.

  1. bastuncio

    bastuncio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,
    tak jak w temacie, na forum znalazłem tyko to Sprzętu[poradnik]-xbox-hdd-pc-jak-odblokowac-dysk-hdd-xbox-i-uzywac-81877.html, ale tutaj chodzi chyba o xboxa 1 a nie 360.

    ma ktoś jakąś rade, bo mam dysk 120gb i szkoda mi się z nim rozstawać a tak podłączyłbym go sobie pod pc.

    z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bastuncio

    bastuncio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    http://xboxforum.pl/sprzetu-f128/]Sprzętu[/url][poradnik]-xbox-hdd-pc-jak-odblokowac-dysk-hdd-xbox-i-uzywac-81877.html
     
  4. dxgeneration

    dxgeneration Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. bastuncio

    bastuncio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki ale nie o to mi chodzi,a mianowicie chce zrobić tak że podłączam normalnie dysk do pc przez kabel sata i windows mi go widzi normalnie jak np dysk G: i mogę normalnie wrzucać pliki, po prostu żeby był kompatybilny z windows tak jak normalny dysk w pc
     
  6. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    pomyślmy, rozkręć obudowę, podłącz do SATA, odpal jakiś program do edycji partycji(partition magic, gparted itp.), usuń wszystkie partycje, najlepiej zrób pełne formatowanie, stwórz partycję, używaj.
    tylko nie licz że z powrotem będziesz go używać pod iksem.
     
  7. bastuncio

    bastuncio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki zaraz spróbuję
     
  8. bastuncio

    bastuncio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki batorzając partition magic wystarczył i wszystko hula jak należy
     
Wczytywanie...

Poleć forum