1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co zrobić aby poszły gry na LT+?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sibrand, Grudzień 3, 2010.

  1. Sibrand

    Sibrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Wiem że to już któryś z kolei temat o tym samym i sory za to;) ,ale chciałbym dokładnie widzieć jak odpalić gry które mają blokadę AP 2.5 (głownie mi chodzi o AC Brotherhood). Mam zamiar jutro przerobić na LT+. Co dokładnie mam zrobić z grą aby poszła już na LT+? I czy będę musiał nadal patchować gry na mój ixtrame 1.51 (WAVE 3)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
  4. Sibrand

    Sibrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ale ja chce przerobić na LT+
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To w czym problem ? Przerabiasz do LT+ nagrywasz odpowiednia wersje gry i grasz.
    Nie rozumie Cie piszesz,ze jutro idziesz na LT+,a sie pytasz czy bedziesz musial dalej patchowac na 1.51....
     
  6. Sibrand

    Sibrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ale czy musze patchować z ppf omatic, czy tylko na moje WAVE 3?
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    LT+ obsługuje wszystkie wave, więc nie musisz obniżać wave, tak jak to robiłeś do tej pory.
    Wystarczy, że "przelecisz" grę abgx, żeby wgrać patcha.

    Przygotowanie Obrazu ISO do gry na LT+
     
  8. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Żadnych waveów nie paczujesz, lt bootuje wszystko.

    Rozchodzi się o ss z ap25, fable, asasyn, nfs mają ss z ap25.
    Nie ma aktualnie sposobu na wykonanie ss z ap25, xecuter z team jungle opublikowali ss ap25 do wersji scenowych w.w gier, abgx jest w stanie dodać te ap25 do obrazu czyniąc go bezpiecznym i możliwym do zbootowania na lt+.
    Polskie wersje w.w gier to kombinacje relków scenowych z ap25 + polskiego języka, takie gry nie są bezpieczny na live, abgx wywali się na czerwono podczas sprawdzania sumy kontrolnej iso.
     
  9. Sibrand

    Sibrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
  10. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Witam, mam ten sam problem co kolega czy gra po nagraniu na płytkę gra będzie chodzić bez problemu ?
    Log z ABGX 1.0.4:

    [​IMG]

    Pozdrawiam :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum