1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co zrobić, aby xbox odtwarzał filmy nagrane z kompa w formatach divix, xvid?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez DawidPB94, Maj 19, 2012.

  1. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Witam, od jakiegoś czasu denerwuje mnie to, iż nie moge oglądać na X360 filmów nagranych na kompie xvid, gdy wkładam płytę, pisze że nie ma oprogramowania czy jakoś tak i że trzeba je pobrać przez xbox live.
    Więc tu moje pytanie:
    Czy idzie jakoś zainstalować te sterowniki z pendriva, czy trzeba się logować do XBL żeby je zainstalować?
    Mam przeróbkę, więc boję się podpiąć x'a do neta i pobrać, czy jest na to jakiś sposób?

    Edit: Konsola nigdy nie była podłączona do internetu. WIęc dlatego się boję o bana ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wedel

    Wedel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zDOLNY ŚLĄSK DZ1FKO!!
    Tylko przez XBL, przez pendrive się nie da. Podłącz konsole do netu na pare sekund i pobierz potrzebne kodeki.
     
  4. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Słyszałem że od któregoś dasha masz kodeki od razu to prawda??

    Sent from my GT540 using Tapatalk
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, to prawda. Począwszy od Dash'a 14699. Wgraj go z pendrive'a.
     
  6. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam dasha 14719. sprawdziłem i odtwarza normalnie filmy ;-)

    Sent from my GT540 using Tapatalk
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie, powinieneś już mieć wgrane kodeki.
     
  8. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Mam dasha 13604 i przeróbkę LT 2.0, więc jest możliwość wgrania jakiegoś nowszego dasha z owymi sterownikami bez usuwania przeróbki? Jeśli tak, to mógłbym prosić linka do pobrania?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Problemy? A dokładniej co się dzieję? Wiesza się gra? To może lepiej, jak bym zrobił tą instalację sterowników przez xbl?
    Bo nie chcę mieć problemów z nowszymi grami, przy nowej wersji Dasha.
    a Ty co byś zaproponował? Nowy dash czy szybka instalacja kodeków przez xbl? Ja się na tym nie znam więc nie wiem ;p
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przy jednym i drugim zainstaluje sie dash, cicha aktualizacja z live
     
  12. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Czekaj, czekaj. Czyli przy zainstalowaniu nowego dasha z pendriva złapię cichą aktualizację?

    I nawet gdy podepne konsolę do neta to automatycznie zaaktualizuję Mi konsole do najnowszego dasha?
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Dokłanie
     
  14. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Okej, a napiszesz Mi jeszcze jedno, jeżeli wgram nowego dasha, to od razu złapię ta cicha aktualizację i w tym momencie przechodzę AC:R i czy ona przestanie działać? Tak samo jak Brotherhood?
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli nie masz ixttee.3.0, to na pewno przestana działać
     
  16. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Dobra, nowy dashboard wgrany, włączyłem brotherhooda - działał, włączyłem revelations - działa <jupiiiii> a czytałem, że cichej aktualizacji Mi nie siągnie, ponieważ nigdy nie miał podpiętej konsoli do neta, więc chyba dobrze ;)
     
  17. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Dobra, nowy dashboard wgrany, włączyłem brotherhooda - działał, włączyłem revelations - działa <jupiiiii> a czytałem, że cichej aktualizacji Mi nie siągnie, ponieważ nigdy nie miał podpiętej konsoli do neta, więc chyba dobrze ;)

    Dziękuje wszystkim za pomoc ;)
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    "Cicha aktualizacja" jest razem z Dash'em wyższym/równym 14699. Niekiedy czyszczenie cache pomaga. Ty prawdopodobnie masz Samsung'a albo starego Hitachi. Nie podłączać konsoli do sieci!
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum