1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co zrobić jak xBox padnie..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nowis, Marzec 30, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A więc mam LiteOna v2 i przeróbke LT mam zzachowane plomby i wszystko spoko ale w serwisie nie dali mi klucza napędu więc moje pytanie jest takie:
    Czy jak konsola padnie to trzeba wgrywać oryginalne FW czy zostawić? No i czy to wogóle możliwe bez klucza napędu... ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Gratulacje. Flash napędu robił Ci kretyn. W przypadku LT nie można odczytać klucza z softu, więc jest szansa odczytania go z płyty głównej, ale o ile się nie mylę musi ona posiadać odpowiednią wersję dashboardu. Najlepiej skontaktuj się z tym tumanem, który przerabiał konsolę i zapytaj się, czy ma te pliki.
    Oczywiście przy wysyłaniu na gwarancję możesz zostawić w nim LT, ale zawsze lepiej, gdyby był tam oryginalny soft.
     
  4. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak to jest jak dzieciaki zabierają się za przerabianie konsoli za parę groszy.

    Potwierdzam to co mówi przedmówca.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ehh dzieci, mozna odczytac key z napedu z LT ale trzeba to zrobic metoda MRA. Jak wysylasz na gware nie musisz przywracac.
     
  6. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ano o tym zapomniałem. Ściślej mówiąc należy pociachać trochę napęd.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum