1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co zrobić żeby działały najnowsze gry.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemo95, Wrzesień 30, 2011.

  1. przemo95

    przemo95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem że po dłuższej przerwie od xboxa chcę pograć w fifa12 i tu moje pytanie. Co zrobić żeby działało?
    Tak dawno się nie bawiłem w te klocki że zapomniałem nawet jaki mam iXtreme ,ale w programie Waves Patcher zmieniałem na wave2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    jeżeli się nie mylę musisz mieć najnowszego dasha.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dash (2.0.13599.0) i jak widze masz starą przeróbke to usunie ci ją zostanie ci wgranie nowej 1.91 lub czekanie na lt 2.0
     
  5. przemo95

    przemo95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli muszę przerobić konsolę na nowszy iXtreme czy da się update zrobić?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    upragrade i lt 1.91 . jak wgrasz dasha trzeba od nowa przerobić chyba że chcesz grać orginaly. jest ryzyko że ci przyblokuje konsole błędem .najfajnie by bylo jak by usuneło ci ją.
     
  7. przemo95

    przemo95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a zapomniałem dodać ze mam napęd hitachi bo to ważne chyba
     
  8. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko pomoże nowsza przeróbka :D.
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    też jest takie lt nie ma znaczenia
     
  10. przemo95

    przemo95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cholera :( czyli muszę oddać konsolkę do jakiegoś profesionelnego serwisu gdzie przerabiają tak? samemu się nie da?
    PS: sorry za takie pytania ale serio nie jestem w temacie bo dobre pół roku nie przeglądałem nowości
     
  11. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    masz klucz napędu jak tak to przerób ją sobie sam i po sprawie
     
  12. przemo95

    przemo95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sam nie dam rady wolę nawet nie próbować ... czyli na 100% muszę przerobić na lt? wiecie Panowie jaki to jest koszt przeróbki ?
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak nie masz pojęcia to serwis... około 80zl i nic nie popsujesz...
     
  14. przemo95

    przemo95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jest gdzieś jakiś poradnik jak przerobić ? może jednak bym spróbował
     
  15. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    jak mieszkasz w mieście to i za 50 dyszek przerobisz
     
  16. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Lepiej dać ją w pewne ręce ,niż samemu kombinować i coś popsuć .
     
  17. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  18. przemo95

    przemo95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mieszkam w mieście ale niezbyt dużym i o ile dobrze się orientuję to nie ma u mnie takich usług. najbliżej to około 50km niestety a tu pojawiają się problemy z dostarczeniem i odebraniem konsoli. to jest jakiś poradnik ?
     
  19. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak zobaczysz jaki masz napęd najpierw do pewnie znajdziesz
     
  20. przemo95

    przemo95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no mam napęd hitachi pisałem już
     
Wczytywanie...

Poleć forum