1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co zrobić żeby mi chodziły gry z x'a 1 na x360?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez przemus1991, Luty 1, 2008.

  1. przemus1991

    przemus1991 Guest

    Mam mały problem co zrobić żeby gierki z X'a 1 chodziły na X360?

    Dziś zassałem sobie GTA San Andreas i nie wim jak dodac tego całego "Stealth patch" Sprawdzałem programem XDVDMulleter Beta 9.2 i tam pokazuje że nie jest kompatybilne z iXtreme a ja mam iXtreme 1.4 i co z rym fantem zrobić? jak go dodać żeby mi gierka poszła (o ile wogule pujdzie bo nawet nie wiem czy chodzxą gry ze starego x) i na jaką płyte nagrać DL czy zwykła DVD prosze o szybką wypowieć i opis co zrobić żeby działala z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Co zrobić żeby mi chodziły gry z x'a 1 na x360?

    Musisz stealh patcha poszukac na internecie do tej gry i nagrac na plycie dl
     
  4. Memor

    Memor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Co zrobić żeby mi chodziły gry z x'a 1 na x360?

    Kup dysk twardy do X360,on jest jakby emulatorem Xboxa i bedziesz mogl właczac gierki z pierwszego X
     
  5. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Co zrobić żeby mi chodziły gry z x'a 1 na x360?

    żeby odpalić daną grę ze zwykłego x musisz mieć konsolę podłączoną do neta i w momencie gdy po wczytaniu płyty pokaże ci się logo zwykłego x konsola spyta się ciebie czy zrobić aktualizację do danej gry którą włożysz i po ponownym uruchomieniu gra ci się powinna odpalić normalnie ja tak robiłem kilka razy i za każdym razem działało :)
     
  6. Akreb

    Akreb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Co zrobić żeby mi chodziły gry z x'a 1 na x360?

    Czy ten ubdate moze zostac zapisnay na karcie pamieci 256 mb ?? czy konieczny jest dysk aby pograc w gry ze staregox'a ??
     
  7. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Co zrobić żeby mi chodziły gry z x'a 1 na x360?

    dysk jest konieczny i nie można go niczym innym zastąpić !
     
  8. Akreb

    Akreb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Co zrobić żeby mi chodziły gry z x'a 1 na x360?

    Wielkie dzięki , niestety wygląda na to że będę musiał zaopatrzyć moją 360-tkę w dysk.
     
  9. Niedvied

    Niedvied Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Co zrobić żeby mi chodziły gry z x'a 1 na x360?

    Mam problem otóż kupiłem sobie fable the lost chapters oryginalnego (płyta nie ma żadnej rysy) na xboxa mam twardy dysk ale gdy wkladam plytke to pisze mi żebym przeczyścił tą płytkę szmatką ale to nic nie daje. Co mam z tym zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum