1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

co zrobić żeby na xboxie 360 działaly wszystkie gry nowe

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RastaYeah, Listopad 10, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    co zrobić żeby na xboxie 360 działaly wszystkie gry nowe i stare po prostu wszystkie zdecydowane na Xboxa 360

    dodam że mam przerobionego Xboxa wiem tylko tyle że to nie jest rgh
    ale to mnie nie interesuje bo bardziej mnie interesują gry oryginalne
    jeśli bym musiał usunąć przeróbkę to jak


    Info orso // Nazwa tematu nie opisuje problemu. Poprawione.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Skoro interesują Cię gry oryginalne, to kup i graj. Po prostu.
     
  4. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    i pójdą wszystkie na przerobionej konsoli?
     
  5. gregoryfx

    gregoryfx Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    257
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Brzegi / Kielce
    Tak oczywiście.
     
  6. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    czyli to nie jest tak jak z pirackimi grami ze są nagrane pod inne przeróbki czy coś
    tylko kupie grę z 2008 i będzie działać tak samo na przeróbce lt 2.0 jak i każda gra z 2014?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, dokładnie.
     
    1 osoba to lubi.
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    oryginał zawsze się uruchomi na każdej przeróbce i bez względu na datę wydania tej gry.
     
    1 osoba to lubi.
  9. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    dobra dzięki wszystkim
    dowiedziałem się tego co chciałem :)
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum