1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co zrobić żeby nowe gry działały

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez eM., Luty 6, 2011.

  1. eM.

    eM. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Mam przerobionego xboxa 360 wersją LT. Co mam zrobić, aby takie gry jak Need for Speed: Hot Pursuit, Assassin's Creed: Brotherhood działały na moim klocku. Czytałem coś o LT+ o wgrywaniu jakichś trzech dashy`y pod rząd lecz ogólnie ciężko się w tym połapać. Proszę o jakieś porady co zrobić itp. :]

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adi61

    adi61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Daj komuś konsolę żeby Ci wgrał flash LT 1.1+ wtedy będą Ci działały
     
  4. eM.

    eM. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wgranie 3 razy pod rząd jakichś dashy pomoże coś ? Jak to w ogóle zrobić i jakie to maja być dashe ?
     
  5. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie widzisz że kolega napisał że ma wersję LT xboxa(chodziło o przeróbkę)
    Ściągnij sobie abgx360 i przepuść przez niego obraz płyty. Powinno wgrać patch dzięki któremu giera bedzie ci chodzić
     
  6. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Ty lepiej nic nie pisz. Te gry co podał nie uruchomią się na zwykłym LT musi być LT+ lub LT+1.1.
     
  7. slayergt

    slayergt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lub ściagnij sobie activate iso pierw wkladasz tą płytę później grę i działa !
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie słuchaj takich pierdół....daj komuś konsole aby ci zrobił flash napędu na lt+.....potem przepuszczasz obraz gry przez abgx i nagrywasz i chodzi......
     
  9. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Activate Iso też nic nie da musi być LT+.
     
Wczytywanie...

Poleć forum