1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co zrobić żeby odbierał Pes 9 na zwykłym TV

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez mixiu360, Grudzień 21, 2008.

  1. mixiu360

    mixiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Jak w temacie.Wkładam do napędu płyte z grą ,czarny obraz i po chwili włącza sie od nowa menu xboxa.Włączałem na TV 21cali kineskopowy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    PES wymaga trybu 60 Hz, ja twój telewizor wyświetla tylko obraz tylko w 50 Hz to nic nie poradzisz.
     
  4. mattbos

    mattbos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    berlin
    niedokonca!!! wystarczy ze znienisz na ntsf i odpalisz gre tylko bedzie czarno biala ale grac indzie sam tak kiedys mialem
     
  5. Mr.Hankey

    Mr.Hankey V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Luty 12, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy oby na pewno? Mój brat ma TV 50Hz i śmiga w PES'a...
     
  6. piasek1906

    piasek1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszów
    w ustawieniach konsoli przestaw żeby wyświetlała obraz w 60 Hz
    Powinno pomóc
     
  7. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Zależy od TV, ja mam 50Hz i wyświetla obraz w 60Hz z drobnymi problemami (kolory), natomiast kolega ma 50Hz i obraz w 60Hz w ogóle się nie wyświetla.

    Najlepiej zainwestować w kabel i podłączyć konsolę do monitora :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum