1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co zrobićabu zagrać w gta przez neta (XBL) ???

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Maxiu10, Maj 9, 2009.

  1. Maxiu10

    Maxiu10 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam mam takie pytanie, co mam zrobić aby móc zagrać w gta IV przez neta (XBL) ???

    Szukałem tematów na forum lecz nic konkretnego nie znalazłem!!!


    Proszę o pomoc !!!:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Jak grasz w grę to wejdź w w telefon i tam masz opcje multiplayer.

    Pozdro
     
  4. MvD

    MvD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tez, mam problem z fona wybieram death match i zawsze wyskakuje komunikat ze zostałem wywalony :/
     
  5. Arctik

    Arctik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z daleka
    Wyciągasz telefon (domyślnie krzyżak w góre:D) wybierasz multiplayer--> ranked match a potem tryb rozgrywki jaki cię interesuje. :)
     
  6. Maxiu10

    Maxiu10 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Dzięki wielkie mic1225, a Ty grywasz coś na live ???
     
  7. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Nie nie mam konsoli pod neta podłączonej jeszcze ale niedługo zamierzam to zrobić
     
  8. danielp89

    danielp89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam mały problem bo ja wchodze w telefon i wybieram Multiplayer to wyświetla tylko: "your gamer profile does not have the correct permission to access xbox" co zrobić??
     
  9. janek555

    janek555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz wykupionego Live'a?
     
  10. danielp89

    danielp89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko silver, nie płaciłem nic
     
  11. janek555

    janek555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Żeby grać w gry przez multi musisz mieć wykupionego Golda. Inaczej, ani rusz.
     
  12. danielp89

    danielp89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to troche mnie zmartwiłeś, ale dzięki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum