1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

cod 4 bug przez który nie można przejść dalej

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Mnih, Grudzień 12, 2009.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam, mam problem z codem 4, przechodzę grę drugi raz, jestem już pod koniec, przy tym wejściu do podziemnej bazy, gdzie sie wyłączało te bomby. Cały team się spuszcza (bez skojarzeń) na linach przez te okrągłe otwory wentylacyjne, jednak ja nie mogę znaleźć mojej liny, a gościu który miał zjechać obok mnie się zacina i nic nie robi. pamiętam jak poprzednim razem przechodziłem ten level i ta lina powinna być tam gdzie jej teraz nie ma. Wczytałem parenaście razy last checkpoint i ciągle to samo, przeszedłem od nowa cały poziom i też jest ten sam bug. Aha dodam jeszcze, że na radarze mam zaznaczony mój cel, jednak gdy do niego dochodzę to wskaźnik zaczyna wariować i ciągle zmieniać pozycje. Jest jakiś sposób na tego upierdliwego buga? ktoś się już z nim spotkał?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  4. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Dałbyś screena z tego miejsca to sprawdzę u siebie bo nie pamiętam tego momentu
     
  5. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Ta lina powinna leżeć zwinięta i podświetlać się obok tego wentylatora . Tak jak stoisz przodem do wentylatora i po prawej masz jednego kompana po lewej drugiego tak idealnie na przeciwko siebie powinna leżeć zwinięta lina. Musi tam być podświetla się ona na złoto
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    wiem gdzie powinna być, jednak jej nie ma :( dzisiaj ponad godzinę szukałem tej liny i nic, poprzednim razem poszło bez problemu, kurde cholerne bugi... jutro spróbuję zgrać sejwa na kartę i zobaczyć czy to coś da...wiem że to bez sensu ale bede próbował
     
  7. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ok problem rozwiązany temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum