1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD 4 Cracked problem !!! PC

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ProEloHajter, Lipiec 20, 2010.

  1. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Mam problem z cod 4. Wyskoczyło mi coś po angielsku że mi się skasują statystyki wbiłem w menadżer procesów, procesy i wyłączyłem grę. Potem popełniłem karygodny błąd że podczas ponownego włączanie gry włączyłem safe mode i nie wyskakuje mi teraz konsola. Nie mam instalki i nie chce drugi raz pobierać i reinstalować coda. Statystyki moje mam ale konsoli nie mam więc nie mogę grać !!! Wie ktoś czy mogę wyłączyć safe mode lub włączyć konsole? Help. Wszystko dotyczy wersji na PC
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. freetag

    freetag Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Statystyki się zresetowały, bo zapewne zmieniłeś cdkey'a, a konsole możesz włączyć w opcjach, nie jest to żaden problem ;p Safe mode to opcja, która resetuje wszystkie ustawienia graficzne itp do optymalnych po problemie z grą (wyłączenie jej w nienormalny sposób)
     
  4. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Właśnie się nie zresetowały bo wyłączyłem ją w procesach zamiast w grze kliknąć OK a konsoli jakoś nie mogłem znaleść żeby włączyć ale jeszcze poszukam.
    EDIT: Jaka ze mnie ślepota omfg dobra włączyłem konsole i jest git.
    Do zamknięcia
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Konsole wlaczasz w opcjach :).
    A jakby ci sie wywalil profil to masz na przyszlosc:
    http://www.nextgenboards.com/vb/computer-gaming/7999-call-of-duty-4-lvl-55-hack-pc.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum