1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod 4

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez LeVak, Marzec 5, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. LeVak

    LeVak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ściągnąłem Cod'a 4 MW wszystko zrobiłem patche cracki jak włączam grę takie "cóś" wyskakuje. Błagam o pomoc bo już mnie szlak trafia :/

    [​IMG]

    Mój komp : Intel Celeron CPU 2.66GHz 1GB RAM Nvidia Geforce FX5500 Service Pack 3 jeżeli muszę coś ściągnąć albo coś prosiłbym o linka do czego :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Zaktualizuj sterowniki karty graficznej. Jeżeli problem nie ustąpi, to będzie oznaczać, że grafika jest zbyt słaba.
     
  4. LeVak

    LeVak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ostatnio aktualizowałem do grafy stery :/
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie pójdzie CoD na tej karcie wg pierwszego żródła po wygooglowaniu błędu :p
     
  6. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    CO nie pujdzie ! . Chłopak sobie zainstalował niedokonca kompatybilny sterownik . LeVak Odinstaluj sterowniki . Sciagnij o z officialnej strony nvidi stery zpodpisem whql niekoniecznie najnowsze ! i napisz czy hulla .:victorious:
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    sprawdzałem na różnych forach, wszędzie to samo pisza
     
  8. LeVak

    LeVak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale co mogę zrobić żeby działało . Pisali na forach coś o 3danalyze chyba coś takiego
     
  9. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Pozostala Ci chyba tylko wymiana karty graficznej.


    Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
     
  10. oggy31

    oggy31 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gram w Call of Duty 4 od premiery , a to już mija chyba 5 rok ;) Nie takie problemy się pojawiały. Myślę ,że wcale nie musi być to związane z twoją kartą graficzną. W call of duty 4 można zmienić swój config.cfg. Skoro nie możesz uruchomić call of duty to go nie masz więc ustalone są od razu ustawienia automatyczne.

    x\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\twojprofil\config_mp.cfg

    Ściągnij jakiś config z internetu , stwórz nowy folder profiles , twojprofil (nazwa folderu = nazwa profilu) i wklej tam config_mp.cfg pobrany z internetu. Jeśli problem nadal będzie występował to masz duży problem :)

    PS. Z tego co widzę w błędzie twoja karta nie współpracuje z silnikiem cod 4 i nie można uruchomić "alpha blend" odpowiadającego za "glow" , najwyraźniej jest to ważnym elementem gry i jeśli zostanie on wyłączony gra nie moze zostać uruchomiona. Pozdrawiam
     
  11. matekJLB

    matekJLB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na tej grafie masz pograne ; )

    Dzisiaj z ciekawości chciałem pograć znowu w coda lecz cina mi nawet na gf 8600gt ale chyba nic w tym dziwnego, są na niej pamięci ddr2 ;]
     
  12. oggy31

    oggy31 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    GeForce 8700M GT 256 mb GDDR3 + 2GB RAM DDR2

    125-250 FPS (rekord 800 fps ale to w takiej pustce) , 50-80 FPS na maksymalnych...

    Albo nie dbacie o komputery albo mój dostaje jakąś niewyjaśnioną energię z kosmosu.
     
  13. NeVeR95

    NeVeR95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    99
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Puławy
    ja mam w swoim pc 8600gt i jakoś nie mam problemu
     
  14. LeVak

    LeVak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niech mod zamknie temat tylko niepotrzebny spam się robi to nie temat do mówieniu o swoim kompie.
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum