1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD 6- Brak wyszukiwania serwów. POMOCY!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KrZy9511, Grudzień 22, 2010.

  1. KrZy9511

    KrZy9511 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Od dziś mam interent 6mb, mam router i podłączony do niego lap i Xbox. Zaczołem grac w CoDa 6 i gdy wchodze w tryb"Wielosobowy" Mam tak:
    -Xbox Live
    -Łącze systemowe
    -Podział ekranu
    Gdy wchodze w łacze systemowe i "dołacz do gry" nie mam na liście żadnych serwerów. Natomiast jak wejde w Xbox Live i "Znajdz mecz" to wchodze na jakiś losowy serwer. Tryby moge wybierac.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    łacze systemowe inaczej system link to opcja aby grać z graczami za pomocą programu xlink kai albo podłączyć dwie konsole kablem lan
     
  4. KrZy9511

    KrZy9511 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha to nie moge sobie wybrac na jaki serwer chce wejśc?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Tobie chodzi o dedyki, a tego na konsoli nie uswiadczysz.
     
  6. KrZy9511

    KrZy9511 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Dedykowane serwery czyli postawione tylko pod konkretna gre, na wersji PC ta gra ma takowe serwery na konsoli tego nie dostaniesz bo laczysz sie przez live
     
  8. KrZy9511

    KrZy9511 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, kurde to jest troche dziwne.
    Ale dzieks wam.
     
  9. lechuszusz

    lechuszusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Na konsoli były w ogóle kiedyś jakieś dedyki?
    Btw. na wersji pc CoD6 też nie ma dedykowanych.
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Black OPS ma dedyki, MW 2 nie ma, ma wlasna siec
     
  11. KrZy9511

    KrZy9511 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O to dobrze że Black ma bo czaje sie na niego :]
     
  12. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Oczywiście mowa o wersji PC
     
Wczytywanie...

Poleć forum