1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD 6 Problem... ;x

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez napster550, Listopad 13, 2009.

  1. napster550

    napster550 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Więc, spatchowałem coda z wave4 do wave2 (ponieważ nie działa mi activate.iso, nie wiem czemu nvm) no i nagrałem go elegancko na plyte, wkladam do konsoli i wyświetla mi sie napisy aby zagrac w tą gre nalezy zaktualizowac blablabla wciskam A, i że nie można odczytać aktualizacji, wyczysc plyte itp i tu mój problem, co mam czynić ? Szukalem w google, pisało ze najnowszego dasha, nagrałem na pendrive podlączyłem i nic nie wysoczyło aby aktualizować czyli rozumiem, ze mam najnowszego... Co robić ? ; o Jestem lajkiem, więc bez błota prosze :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Moim skromnym zdaniem nagraj activate.iso w prosty sposob. Zciagnij firmware pod dany twoj naped wyciagnij activate.iso i nagraj je za pomoca imageburn na 2.4x speed i wtedy musi dzialac na wave 4
    a lepiej nie baw sie z jakimis aktualizacjami

    btw.
    a czemu nie zmienisz na wave 3?
     
  4. napster550

    napster550 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywałem już dwa activate..

    Nie wiem czemu nie wave3, szczerze nawet nie wiem po co to jest i co to jest, wiem tylko tyle, ze z wave4 potrzebny jest ten activate pod 1.6, no i wiem ze wave2 działa mi na moim flashu (niby mam 1.6 ale cod/tekken nie działa z activate, więc wątpie w uczciwość sprzedającego) ..


    EDIT: Temat do kosza. Problem rozwiązany...
     
  5. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Jezeli watpisz to twoj problem ale watpie zeby dawal ci starszy jak i tak on nie placi za firmware ktore za darmo z neta sciaga :p Albo zla plytke masz (firme) albo zly kod w imageburn wpisales ;] wave 3 musi ci pojsc na 1.6 sproboj na wave 3 zmienic i powiedz jak bedzie
     
  6. napster550

    napster550 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Verbatimy... Jutro nagram z wave3 tekken'a i zobaczymy.. Z wave2 cod smiga aż miło ;]
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    @napster550 napisałeś że temat rozwiazany ,ale nie wiemy jak go rozwiązałeś i co było przyczyną ,więc napisz dlaczego nie działało jak ktoś będzie miał taki sam problem to przeczyta twojego posta i bedzie wiedział co i jak :D
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak pat****esz na wave 2 i ci sie uruchamia to znaczy ze nie masz ix 1.6
    gry patchowane na wave 2 nie chodza na 1.6
    wieci activate.iso ci nie ruszy

    musisz znalezc taki update ktory zaskoczy
     
  9. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  10. napster550

    napster550 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozwiązaniem problemu ? Mój debilizm, nie pobrałem najnowszego update'a do konsoli i dlatego nie wyświetlało(myslalem ze to najnowszy) nic o aktualizacji podczas podlączenia pendrive, lecz potem sprawdzilem jeszcze update na xbox.com no i tamten mi odpowiednio zaktualizował i tadam gra smiga :D wiec jak mowilem, moje nie dopatrzenie .. :D

    #krisr77 : Jaki moge mieć flash w takim razie ?
     
  11. Kreecik

    Kreecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Wykorzystam ten temat zeby niezakładać nowego otóż chciałem się dowiedzieć czy można bezpiecznie pograć już w Cod 6 czy moze poczekać jeszcze kilka dni?? :)boje sie o bana :)
     
  12. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nie,nie możesz teraz grać bezpiecznie,najlepiej poczekaj na nowego iX
     
  13. raxor

    raxor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam ja mam nieco inny problem i nie wiem co jest jego powodem.

    Wypaliłem CoD'a MW2 z linku poniżej, na Verbatimce, szybkością 2,4 i myślałem że wszystko będzie w najlepszym porządku. Niestety po włożeniu płyty do konsoli pojawia mi się logo XBOX'a i nie dzieje się nic więcej.
    Dokładnie taka sama sytuacja występuję w Dragons Age które też było zupowane na przyklej. Dodam że nie mam zainstalowanych najnowszych aktualizacji i zastanawiam się czy to może nie być problemem.
    LINK:
    http://xboxforum.pl/przeklej-pl-f144/call-duty-modern-warfare-2-a-29768.html

    Z góry dzięki za pomoc.
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    p9p - po co wszystkich pytasz o to ???"
    sprawdź ustawienia konsoli
    dane systemu
    nr interfejsu"

    gry sa wave 4
    musisz spatchowac
    reszte znajdziesz na forum w dziale iso
     
  15. Flash PL

    Flash PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak zpaczuje na wave 3 wypale na płytke to na 1.6 będzie śmigać wiem że trójki czyta bo grałem już w dirta 2.
     
  16. raxor

    raxor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    numer interfejsu: 2.0.8498.0

    Więc na jaki wave mam spatchować gry?

    Jeśli zaktualizowałbym konsole offline to gry działałyby normalnie ?
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na wave 3 jak masz ixtreme 1.6 lub 1.51
    na wave 2 jak masz nizszy
     
  18. maja87

    maja87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich, jestem nowy i mam takie pytanko czy jak mam ixtreme 1.6 i sobie wypale na płytke activiso to bedzie mi chodzic tekken 6 i CoD 6??
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    maja87 - czy nowy zawsze musi oznaczac leniwy???? tak pojdzie....
     
Wczytywanie...

Poleć forum