1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Advanced Warfare - czy obraz jest skopany?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ThePafcio, Listopad 28, 2014.

  1. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Witam nagrywałem tego nowego coda no i za każdym razem nie ważne jakie ustawienia dam to zawsze przy instalacji gry na dysk przy 50% wywala błąd ze ściereczką a bez instalacji gra chodzi 10 minut. Inne gry się dobrze nagrywają. Jest to wersja od SRT napisy pl. Ten obraz jest jakiś zepsuty? Zależy mi na tej grze a nie ważne co robie to nie działa :/ . W abgxie pokazuje że obraz nie jest uszkodzony a w imgburnie wszystko się nagrywa dobrze do 100% (nagrywam ihasem 124b z lt maxem)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    spróbuj na Varbatimach nagrać
     
  4. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Nagrywam cały czas na nich i dalej to samo
     
  5. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    ihas Ci sie konczy . tez tak mialem. Nagrane ,przechodzi weryfikacje bezbłędnie ,ale zainstalowac na dysk nie da rady. wymienilem laser w ihasie i dziala wszystko.
     
  6. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Ma 2 miesiące ale ok. Wymienią mi go w jakimś serwisie? A czy LT Max zostanie?
     
  7. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    raczej dwoch miesiecy to nie ma co najmniej 2 lata. kupiles zajechana uzywke pewnie. pelno takich na allegro. laser sam sobie wymien . po co ci serwis.
     
  8. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Bo ja sie w ogóle na tym nie znam boje sie że coś zepsuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum