1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD: Advanced Warfare - Egzo Zombie

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Ti9er PL, Marzec 4, 2015.

  1. Ti9er PL

    Ti9er PL Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    98
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zakupiłem w wersji cyfrowej grę CoD: Advanced Warfare wraz z Season Pass'em. Całkiem niedawno wyszedł dodatek HAVOC. Chcąc go pobrać z sklepu z poziomu gry wyskakuje okienko, że mam zakupić Season pass. Season pass pobrałem od razu razem z Gra i jeszcze trzy inne dodatki w momencie zakupu. Co jest nie tak że tego dodatku nie mogę pobrać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheG4brieL

    TheG4brieL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli masz wersję gry Digital Pro to niestety z tą wersją jest coś nie tak. Pełno ludzi ma z tym problem. Tak jakby gra nie widziała że masz kupiony season pass. Coś chyba z samym season passem jest nie tak. Ja musiałem zmienić region na np Irlandię żeby pobrać DLC...
     
    Ti9er PL lubi to.
  4. Ti9er PL

    Ti9er PL Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    98
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dziękuję za podpowiedź. Faktycznie zmieniłem region konsoli z PL na Irlandię i Język na Angielski i od razu ruszyło, do kolejki pobierania. Mam juz 30% pobrane :) więc może jeszcze tego wieczoru zagram w Zombie :) Czy po pobraniu tego dodatku HAVOC zmienić tak jak był wcześniej region ustawiony na PL ? Czy za każdym razem jak będę chciał grać w Zombie będę zmuszony ponownie zmieniać region?
     
  5. TheG4brieL

    TheG4brieL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie nie, później już nie musisz zmieniać. Po pobraniu wróć sobie na PL.
     
  6. Ti9er PL

    Ti9er PL Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    98
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Okej wszystko działa, dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum