1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Advanced Warfare nie można odczytać płyty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ThePafcio, Listopad 15, 2014.

  1. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Hej wam nagrałem dzisiaj tego nowego coda nagrywarką ihas 124 b z wgranym lt maxem. Nagrywałem Imgburnem, mam LT 3.0. Nie ważne ile razy to nagrywałem, cały czas był komunikat ze ściereczką, raz tylko był komunikat dysk nie jest obsługiwany. Nagrywałem od razu po ściągnięciu, była to wersja od SRT. Zwykle jak nagrywałem od razu to gra działała normalnie, nagrała się 100% i instalowała się na dysk. Nie przepuszczałem przez abgxa bo przy kilku grach po przepuszczeniu weryfikacja w imgburnie stawała na 49% i error. Co zrobić by to zadziałało. Zależy mi na tej grze :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wampir1988

    wampir1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    118
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Libiąż
    Dograj do abgx-a fixa jeśli jeszcze nie robiłeś tego i wtedy przepuść obrazy. Nagrałem to wczoraj i hula. W abgx-ie wszystko na zielono czyli gra jest już w bazie. Ja nigdy nie robię weryfikacji w imgburn-ie szkoda czasu.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tez mam od srt i w abgx wszystko git a jak instaluje content to dochodzi do 31 % i koniec pisze "nie mozna znalesc wybranego pliku zapisu "
     
  5. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Czyli mam po prostu wrzucic obraz do abgxa a potem nagrać? A dograć fixa czyli co?
     
  6. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  7. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Nagram za chwile i napisze jak będzie :)
    EDIT: Pierwsza płyta sie dobrze nagrała i zainstalowała a druga to już gdy tylko chce wejsc na multi to wyskakuje nie można odczytać płyty. Obie przepuściłem przez abgxa z tym fixem i na pierwszej płycie było Verification successful i autofix też a na drugiej verification failed ale mimo to nagrałem i g*wno. Kolejna płyta do wyrzucenia. Podczas wchodzenia do kampanii tak samo. Co robię źle, wszystko robiłem jak było napisane tutaj dalej to samo, dodam że z black opsem 2 było tak samo, identycznie.
     
  8. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
  9. wilku122

    wilku122 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc mam lt 3.0 gra wypalona ihasem
    po włożeniu pierwszej plytki wyskakuje

    (naciśnij , żeby zainstalować pakiet zawartości 1 )

    jak już to nacisnę to instaluje sie do końca, a potem jest następny komunikat

    (naciśnij , żeby zainstalować pakiet zawartości 2

    Po kliknięciu i wybraniu dysku wyświetla sie komunikat
    (Nie można znaleźć wybranego miejsca zapisu)
     
Wczytywanie...

Poleć forum