1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD AW - Czy da się zmienić język?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RubSonStudios, Listopad 8, 2014.

  1. RubSonStudios

    RubSonStudios Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Witam, ostatnio zakupiłem sobie najnowszego CoD'a z tej o to aukcji :
    CALL OF DUTY ADVANCED WARFARE XBOX 360 AUTOMAT !! (4764693685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Na aukcji nie jest napisane jaki jest to język gry. Po zakupieniu dostałem pasy do konta i musiałem pobrać grę. Konto miało ustawiony region na Stany Zjednoczone. Po pobraniu wszedłem na swój profil i odpaliłem gierkę, tyle że jest po angielsku. Jest jakaś możliwość zmienienia języka gry? Dodam jeszcze, że gdy wchodzę do Sklepu Xbox Live jest napisane w opisie produktu, że "Dostępne języki : polski. [...]".
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    615
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    zapytaj sprzedawcę bo wersja pl istnieje
     
  4. RubSonStudios

    RubSonStudios Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To sobie poczekam, aż mi odpowiedzą. To, że wersja PL istnieje to wiem, inaczej bym tego tematu nie zakładał, tylko nie wiem czy ta gra ma możliwość zmienienia języku gry.
     
  5. RubSonStudios

    RubSonStudios Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Macie jeszcze jakieś pomysły
     
  6. RubSonStudios

    RubSonStudios Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Może wytłumaczę to jaśniej : Kupiłem, dostałem konto z którego musiałem pobrać tą grę i przenieść licencje. Konto było w języku Angielskim i regionie Stany Zjednoczone. Pytanie brzmi : mogę ustawić język polski w tej grze?
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jeśli w konsoli masz ustawiony region pl i nie ma polskich napisów to nie ma takiej opcji
     
Wczytywanie...

Poleć forum