1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD black ops 2 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tkastelik, Listopad 20, 2012.

  1. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koledzy pobralem cod wrzuciem na dysk odpalilem wlaczylem kampanie wybralem arsenal idaje rozpcznij i w tym momencie **** pojawia sie czarny ekran...
    wczesniej mialem wesje rosyjska i to samo bylo wiec ja usunolem a teraz mam pl i tez lipa co to moze byc ??? help ;\
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: COD black ops 2 problem

    DL 3.04 Dash 16167

    Sent from my new Samsung Galaxy SIII
     
  4. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to musze zrobic aktualizacje dasha..na rgh tez trzeba .? ;)
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: COD black ops 2 problem

    Najpierw zainstaluj DL 3.04

    Sent from my new Samsung Galaxy SIII
     
  6. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szefo a co to takiego i czy to instalowac z pendriva ;]
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  8. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki ziomale za pomoc za klopot sorki ale wiecie jestem swiezak hehe ;p eslord wkoncu zakumalem co robie zle poradnik gites thx choc myslalem ze juz nie odpali przez chwile ale udalo sie pozdraewiam ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum