1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD Black OPS 2 TU 18 PROBLEM

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez italiano1984bp, Maj 27, 2014.

  1. italiano1984bp

    italiano1984bp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    Czesc.

    Mam problem z TU do tej gry mianowicie jedyny dzialajacy TU jaki znalazlem to 14 ale na linku nikt na nim nie gra najnowszy to 18 ale gdy pobieram go przez FSD to gra pokazuje TU 0 to samo jesli dodam tu recznie pobieralem je juz z marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database i z Browse to samo z gra 3 rozne wersje ale wszystkie mialy to samo TITLE ID :415608c3 i Media ID : 05c7492a bez TU dodatki DLC nie dzialaja . czy do tego tu potrzebne jest cos w stylu compatibilty pack jak w Cod GHOST ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    nie ty jeden masz z tym problem. z chęcią poobserwuję ten wątek, może ktoś to naprawił u siebie. ja próbowałem już wszystkie media id, nie trybi. kiedyś był chyba jakiś progs do zmiany media id patcha, albo default.xex'a, ale nie mogę znaleźć.
     
  4. italiano1984bp

    italiano1984bp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    ktory ostatni TU masz dzialajacy ?
     
  5. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    17ty dziala, z wszystkimi dlc. 18tego gra nie wykrywa.
     
  6. italiano1984bp

    italiano1984bp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    ok pomogla reinstalacja FSD teraz dziala TU 17 pomimo ze pobralem TU 18 :)
    ROZWIAZANE
     
  7. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    ale w dlaszym ciagu nie masz najnowszego tu18. w linku jest juz, i działają na nim.
    ja poczekam na sprawny tu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum